×

Du har inga produkter i varukorgen.

Är det dags att flytta vidare? – Kontorsflytt Stockholm

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

Har det blivit för trångt på kontoret nu när företaget växer? Eller är det bara dags för en nystart? Vi jobbar med kontorsflytt Stockholm med omnejd, vi har lång erfarenhet och jobbar metodiskt för att flytten ska gå så smidigt och smärtfritt som möjligt. Vi vill att flytten ska ske parallellt med det vanliga arbetet på er arbetsplats, så inget blir stillastående. Vi på Flyttfirman 4 Ess har de försäkringar och tillstånd som behövs för en trygg kontorsflytt Stockholm. 

Ni väljer själva hur mycket ni vill ha hjälp med. Vi erbjuder nedpackning av kontor, transport från lokal till lokal, uppackning på nya kontoret och givetvis flyttstädning av det gamla. Behöver ni hjälp att demontera och montera möbler så löser vi det också. Vi har en mängd flexibla tjänster så tveka inte att kontakta oss med era önskemål – så ska vi nog lösa det!

Kontorsflytt Stockholm - Flyttfirman4ess

Förbered dig innan flyttbilen går – Tips för smidig kontorsflytt

Vi har många års erfarenhet av kontorsflytt Stockholm, och har lärt oss på vägen hur det går som smidigast för alla parter. Det gäller att ha en god planering och en smidig struktur för att effektivisera arbetet och få processen att rulla på. Börja med att sammanställ en checklista med allt som behöver göras, så får du ett perspektiv på hur mycket tid du behöver avsätta för att vara redo den dagen flyttbilen går. Arbetsplatsenifokus.se har satt ihop en bra checklista som kan vara till stor hjälp. 

Märk upp flyttlådorna och packa organiserat

Det är viktigt för oss att ingenting försvinner i flytten, och det underlättar för alla om ni packar smart. Packa ner all lös egendom i märkta kartonger, inte för tungt då lådorna måste gå att stänga och bära. Ska ni packa ner skrivbord och byråer så bör alla lådor tömmas innan transporten går. Har ni möbler eller annat som inte ska med till nya kontoret? Vi tar gärna emot det till vår second hand om det är i säljbart skick. Har du packat organiserat så blir det enklare att veta vilka rum kartongerna ska in i och vad de innehåller när de sedan ska packas upp på nya kontoret.

Kontorsflytt Stockholm - Flyttfirman 4 Ess

Tjänster vi erbjuder i samband med kontorsflytt Stockholm

En kontorsflytt är tidskrävande och tar på krafterna, lämna över arbetet till oss på Flyttfirman 4 Ess. Vi erbjuder helhetslösningar eller bara det ni vill ha hjälp med helt enkelt. 

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.