×

Du har inga produkter i varukorgen.

Så här fyndar du begagnade möbler online

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

begagnade-möbler-online

Är du på jakt efter begagnade möbler online? Har du svårt att hitta det du söker efter? Vill du ha svar på varför Blocket och Tradera inte längre är dem bästa alternativen för att hitta kap? Då har du hamnat helt rätt. Flyttfirman 4 Ess har sammanställt allt du behöver veta för att fynda online. 

Tips för att hitta begagnade möbler online

Ofta kan internet kännas som en enda stor djungel. Att hitta det man söker efter är inte alltid så lätt, oavsett om det handlar om begagnade möbler eller säg, en flyttfirma i Huddinge

Sök brett bland begagnade möbler online 

Det är vanligt att endast leta på de hemsidor man känner till sedan innan, som till exempel Blocket. Men faktum är, att för att kunna göra riktiga fynd måste man allt som oftast söka mycket bredare än så. Det kryllar av begagnade möbler online, tricket är att vidga sina vyer och utnyttja Googles fantastiska möjligheter. 

Ha ett mål 

Ibland kan jakten på ett föremål underlättas av att veta exakt vad det är man är ute efter. Försök få med alla relevanta sökord som du kommer på när du söker. Till exempel: “Burberry kjol storlek 40/42” eller “begagnad Orrefors skål”. 

Sätt upp en budget

Att ha en budget är alltid bra, oavsett vad du ska shoppa. Ta reda på nypriset av de objekt du söker efter, och betala inte mer än vad du tycker är rimligt. 

Våga pruta

Har du hittat vad du söker efter, men är inte riktigt nöjd med det utannonserade priset? Våga pruta! Att förhandla om priser på begagnade saker är inget konstigt. Även om du känner att priset är rimligt så kan det ändå vara värt ett försök. 

 

Fynda begagnade möbler hos second hand online

Handla begagnade möbler online hos oss 

Flyttfirman 4 Ess är i grunden en städ och flytt-firma. Vi noterade mer än sällan hur ofta möbler och andra prylar lämnades kvar efter att vi utfört olika jobb. Att fullt användbara saker i gott skick ska slängas var något som tog emot. Därför bestämde vi oss för att öppna vår egen second hand online och i Stockholm

Second hand online

Vi har mängder av artiklar i vår second hand online. Finn allt från funktionella dokumentskåp till en Bavaria kanna, och mycket mer.

Gör både miljön och plånboken en tjänst. Handla begagnade möbler online hos Flyttfirman 4 Ess. 

Auktion online 

Vill du maximera chanserna att fynda? Då rekommenderar vi vår auktion online. Upplev nervkittlande budgivningar hemma från soffan samtidigt som du hittar riktiga kap. 

Få möblerna hemskickade direkt till din dörr 

Du behöver inte oroa dig över att behöva att hyra ett släp eller en skåpbil när du handlar begagnade möbler online hos oss. Vi levererar ditt objekt, direkt hem till din dörr. 

Har du frågor angående vår second hand, våra flyttjänster, eller något annat? Varmt välkommen att kontakta oss.  

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.