Bohagsflytt – Vi hjälper dig med att flytta dina möbler och andra bohag

Få hjälp med ditt bohag. Snabbt. Prisvärt. Tryggt. Koja eller slott, spelar ingen roll. Vi utför flyttar alla veckans dagar och på den tidpunkt som passar er. Vi startar morgon eller eftermiddag enligt önskemål.

Inför er flytt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Packning

Om ni önskar packning kan våra utbildade och diplomerade packmästare göra detta åt dig. Vi utför packning med lämpliga material och tillbehör. Du väljer själv packlösning efter behov. Kanske enstaka objekt, komplett kök eller hela bohaget.

Vi tillhandahåller special emballage vid behov och bedömning. Vana att hantera objekt hanteras professiionellt i våra händer oavsett emotionellt eller marknadsvärde!

Uppackning

Många väljer att få sina hem packade av packmästare men glöm inte att ni även kan få hela ert hem uppackat också. Vi kan till och med erbjuda ”teleporterings flytt”, dvs där vi ställer allt osm det stod på er gamla adress.

Second Hand Butik

I samband med nästan alla flyttar så sållas det bort som inte ska med till nästa adress av olika anledningar

Vi tar gärna emot smått som går att tavara på istället för att de ska kastas
Vi säljer möbler och andra objekt på komission så slipper ni förarbetet med annonser och liknande. Hela 60% av försäljningspriset går till er.

Försäkring & Transporttillstånd

Vi har ansvarsförsäkring och transporttillstånd. Detta är tyvärr inte självklart hos alla flyttfirmor, så välj en flyttfirma med omsorg! Har de inte försäkringar och transporttillsånd utövar de olaglig verksamhet och ni som kund har inget skydd.