Vill du bli uppringd?

Ring oss på 08 445 87 87 eller fyll i formuläret nedan och låt oss ringa upp dig!

Offert

Flyttar från:

Önskas städning?:

Flyttar till:

Önskas städning?:

Övrigt:

- Avbryt och gå tillbaka till hemsidan -

Nu med Rutavdrag-50% av kostnaden!

Flyttfirman 4 Ess


Flyttfirma Bromma

Söker du flyttfirma i Bromma? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar. Detta bringar en ny betydelse för dig som kund och ger en annan inblick i vad professionell flyttservice kan innebära. Vi vill göra mer än bara packa och frakta dina tillhörigheter därför har vi tagit del av flytt, städ, magasinering och Second hand som endast är en bråkdel av utbudet. Tanken är att smart och smidigt underlätta flytten som redan är ett omfattande arbete i sig. Priserna är låga för att alla ska kunna ta del av kvalitativ flyttservice i Bromma. Ta del av en flyttfirma som besitter alla försäkringar som krävs och behörighet att genomföra säkra tjänster.

Bohagsflytt & företagsflytt

Våra kunder är privatpersoner och företag runt om i Stockholm eftersom vi har både företagsflytt och bohagsflytt att erbjuda. Vi flyttar oavsett om det är Måndag eller Söndag och anpassar tiden efter vad som funkar för er. Självklart besitter vi ansvarsförsäkring och transporttillstånd som det är krav på hos behöriga fackmän. Vi minskar risken för stopp i produktionen hos de verksamheter som kommer till oss. Genom snabb och effektiv flytt kan man direkt återgå till arbetet när allt är på plats. För att underlätta ytterligare kan vi även genomföra kostnadsfri behovsanalys som byggs upp och anpassas efter behov och förutsättningar, bra kommunikation är betydande för helhetslösningar av arbetet.

Flyttstädning Bromma

Vi vet att flytten tar mycket tid från vardagliga sysslor därför har vi även flyttstädning till vårt förfogande. Medan ni koncentrerar er på att packa upp kartonger och lådor på nya adressen är vi och städar den gamla. Personalen bidrar med skinande resultat genom de goda kunskaper som besitts och vi behöver därför inte ta del av någon annan firma. Arbetet går i ett nafs, chaufförerna och flyttpersonalen har under arbetets gång kontakt med varandra vilket betyder att inga nycklar kräver överlämning. Det ska vara smidigt och enkelt för dig som kund att anlita oss och för trygghetens skull har vi nöjd-kund-garanti på våran städservice. Skulle ni hitta eventuella briser i arbetet åtgärdar vi detta tills städningen är tillfreds.

Magasinering & Second hand

Måste ni flytta men kan inte tillträda den nya fastigheten ännu har vi magasinering att erbjuda. Lokalerna är anpassade att lagra tryggt och besitter försäkringar som skyddar om en skada skulle inträffa. Betalning baseras på de dagar ni magasinerar till skillnad från många andra flyttfirmor som debiterar månadsvis. Viktigt är dock att paketera allting i rejäla lådor som vi kan låna ut kostnadsfritt eller sälja till rimliga priser.

När man flyttar är det inte heller ovanligt att saker som inte längre behövs kommer fram. Genom vår erfarenhet uppmärksammade vi att detta är vanligt och ville lösa problemet. Därför kan vi numera ta emot obehövliga saker i Second hand butiken samt erbjuda låga priser på våra tjänster. Initiativet är ur miljösynpunkt men även med tanke för de som inte har möjlighet att inhandla nya saker när det behövs. Gamla saker som inte brukas blir som nya för någon annan.

Läs mer här om dödsbo i Bromma


A
Flytt
A

Flytt

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt & kontorsflytt!

Bohagsflytt Kontor/Företagsflytt Transport & övriga tjänster Kubikräknare Viktiga punkter & övrigt
A
Städ
A

Städ

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Flyttstäd Övriga städtjänster Viktiga punkter & övrigt
A
Magasinering
A

Magasinering

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Magasinering Viktiga punkter & övrigt
A
Second hand
A

Second hand

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Second hand Transport Kommision Viktiga punkter & övrigt