×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flyttbolag i Stockholm – Vi hjälper dig med flytten

Vi är ett flyttbolag i Stockholm som erbjuder bohagsflytt, kontorsflytt, transport och övriga tjänster, beroende på dina behov och önskemål.

kontor-flyttbolag-stockholm

Bohagsflytt

Vi utför bohagsflytt och kontorsflytt på tider som passar dig! Vi utför våra tjänster 7 dagar i veckan och ni väljer morgon eller eftermiddagstid.

kontorsflytt-stockholm

Kontorsflytt

Du väljer själv packlösning efter behov. Kanske enstaka objekt, komplett kök eller hela bohaget.

kontor-flyttbolag-stockholm

Transport Övrigt

Våra flyttstäd utförs av 4 Ess anställda (inte inhyrt städföretag) med nöjd kund garanti. Vi kan även erbjuda hemstädning vid önskemål.

flyttbolag-sverige

Flyttbolag i Stockholm – Vi hjälper dig med flytten

Behöver du hjälp med flytt? Vi på Flyttfirman 4 Ess är ett flyttbolag i Stockholm som hjälper dig när det är dags att flytta, så kan du spara på krafterna. Vi erbjuder allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt, transport och övriga tjänster, beroende på dina behov och önskemål.

En flytt är en början på någonting nytt och det är inte bara spännande men kan även kännas överväldigande med tanke på allt som måste göras. Att behöva flytta på stora tunga möbler när man har ont om tid är något som ofta står långt ned på listan. Vi är ett flyttbolag i Stockholm som du kan känna dig 100% säker och trygg med. anlita oss så kan du istället fokusera på det nya äventyret som väntar, eller kanske renovering och planering av ditt nya boende? 

flyttdagen finns alltid en arbetsledare på plats att kommunicera med. Om det underlättar ytterligare kan vi även hjälpa till med allt från packning, uppackning och flyttstädning, säg bara till så löser vi det.

Att packa ner saker på ett strukturerat och effektivt sätt vid flytt kräver både kunskap och gedigen planering. Det är särskilt viktigt eftersom att det ska gå snabbt att packa upp lådorna i det nya hemmet också. Så om ni önskar hjälp med packning kan våra utbildade packmästare hjälpa till att göra detta åt dig! Vi utför packning med alla lämpliga material och tillbehör. Du väljer själv packlösning efter behov. Kanske enstaka objekt, komplett kök eller hela bohaget. Det är många som väljer att få sina hem packade av packmästare, men glöm inte att ni även kan få hela ert hem uppackat också. 

Anlita oss på Flyttfirman 4 Ess som flyttbolag i Stockholm så kan du känna dig säker i att dina saker och möbler hanteras professionellt i våra händer, oavsett emotionellt eller marknadsvärde!

Psst! Letar du bra second hand i Tyresö? Se hit!

flyttbolag stockholm