×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Danderyd

Dödsbo i Danderyd - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

Dödsbo Danderyd

När man förlorat någon närstående så är det alltid en svår och omtumlande tid som väntar. Det är många funderingar och tankar som tar både tid och energi och därför vill vi finnas här för att underlätta och avlasta er genom att hantera de praktiska frågorna och besluten. Vi har erfarenhet av att möta människor som just för stunden tar sig igenom en svår situation likt denna och har därtill flera års erfarenhet av flytt liksom transport. Utifrån era unika behov och önskemål kan vi antingen axla helhetsansvaret för ert sterbhus eller så finns vi här som en hjälpande hand när behovet lyser som störst och er ork tryter. Vad ni än väljer eller önskar av oss så kan vi lova er att våra engagerade och kunniga medarbetare kommer kunna göra processen så smidig och värdig som möjligt. Samtliga har stor erfarenhet och vet vad som krävs av dem för att möta er med professionalism och hänsyn.

Skulle ni uppskatta hjälpen från en engagerad och kunnig flyttfirma? Hör av er till oss och låt oss ta del av er önskan. Vi hjälper er att röja och forsla bort det som ni inte vill behålla och har både magasineringsmöjligheter liksom kontakter inom återvinning att erbjuda. Givetvis kommer vi också att kunna axla den slutliga städningen och göra ert dödsbo redo för inflyttning eller försäljning.

Mer om tjänster i Danderyd Övriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster