×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Hammarby Sjöstad

Dödsbo i Hammarby Sjöstad - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

Har du precis förlorat någon i din närhet? Alla som någon gång upplevt ett dödsfall vet hur påfrestande och betungande den närmst kommande tiden förmodligen kommer att bli. Frågor och känslor slåss om ens uppmärksamhet och på toppen av berget finns där i regel vidare också en hel del praktiskt att handskas med när man egentligen hade behövt all sin tid till till att sörja. Berörda ska underrättas, begravningen ska planeras och ett dödsbo ska i sin tur också tömmas och städas. Det är inte konstigt om man känner att alla måsten blir en övermäktig. Även om vi inte kan axla den värsta bördan så vill och kan vi åtminstone vara med och dra en del av lasset för att underlätta. Antingen greppar vi hela ansvaret av tömningen av ert dödsbo i Hammarby Sjöstad eller så överlåter ni de bitarna ni helst vill slippa åt oss. Vi tömmer ert sterbhus snabbt och prisvärt.

Vad behöver ni för form av hjälp? Vi hjälper er med sortering och packning och forslar bort skräp och annat ni inte längre önskar behålla i era ägor. Behöver ni förvaring åt sådant som ska sparas har vi säkra och anpassade magasin att erbjuda för uthyrning och vi kan även se till att sådant som ska säljas eller skänkas vidare hamnar rätt. Alltid omsorgsfullt, miljövänligt och effektivt för att ge er den avlastning och assistans ni söker. Självklart så kan våra duktiga medarbetare också stanna kvar för att ta hand om den sista touchen rörande städningen så att ert dödsbo blir redo för de nästkommande bostadsgästerna.

Mer tjänster i Hammarby SjöstadÖvriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster