×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Haninge

Dödsbo i Haninge - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

Vid händelse av ett dödsfall är det inte bara sorgen som kvarstår utan också en hel del praktiskt att ordna med. Att ta hand om alla saker som återstår i ett dödsbo kan också därför för de flesta rent av bli för mycket då man redan har fullt upp med begravningsplaner och att kontakta anhöriga. Då kan det vara skönt med en hjälpande hand från en kunnig och erfaren flyttfirma utifrån. Vi kan hjälpa er med tömning och städning av ert dödsbo snabbt och prisvärt. Vi kan också erbjuda säker och trygg förvaring av möbler, kartonger eller andra ting som ska sparas liksom vi tack vare vår egenstartade second hand även kan sälja saker med ett större andrahandsvärde vidare.

När ni anlitar oss så bestämmer ni givetvis själva över hjälpens omfattning och ges alltid full insyn i arbetet. Ni kan exempelvis överlåta det totala ansvaret till oss så att ni i er tur slipper medverka alls i tömningen eller så kan vi finnas här för att vara till hjälp endast vid enstaka tillfällen då jobbet blir för tungt eller svårt. Vi hjälper er sortera och packa sådant som ska sparas och fraktar iväg alla möbler och prylar som ska slängas eller säljas vidare. När allt är undanröjt kan vi också erbjuda vår hjälp med den slutliga och allomfattande flyttstädningen och se till så att hemmet är redo för sina nästkommande ägare. Oavsett så kommer vi göra vårt yttersta för att ni ska få den avlastning just ni söker. Ni pekar – vi genomför. Det behöver inte vara svårare än så.

Vilken hjälp skulle ni främst uppskatta? Hör av er till oss och låt oss veta. Tillsammans kan vi hitta en lösning som gör stunden om än något enklare.

Mer tjänster i Haninge.Övriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster