×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Huddinge

Dödsbo i Huddinge - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

Efter ett dödsfall av en närstående är det klart alltid mycket tungt att behöva ta hand om alla de saker som finns kvar i ett dödsbo. Det blir lätt för mycket på toppen av allt arbete som ska läggas på exempelvis begravningen. Ge er själva den tid ni behöver till att sörja och låt oss dra det tyngsta av det praktiska lasset. I samråd med er som anhöriga till den avlidna eller alternativt en god man kan vi erbjuda oss att vara med och rå om tömningen av ert dödsbo i Huddinge. Vi sorterar och transporterar bort antingen hela eller delar av bohaget liksom det som finns i förråd, källare, garage eller dylikt utifrån era önskemål. Vi har också kapacitet till att erbjuda det ni vill spara en lämplig förvaringsplats och allt med andrahandsvärde kan vi återvinna genom second hand. Ni som anhöriga kommer givetvis att hållas delaktiga om ni så vill och ha full insyn i alla moment som görs.

Vad skulle ni behöva för att lätta upp om än lite i en tung stund som denna? Ring oss och låt oss ta del av era önskemål rörande ert sterbhus. Oavsett om ni söker en flyttfirma som kan axla det fullständiga ansvaret eller enbart en hjälpande hand då arbetet blir allt för svårt så vill vi finnas här. Vi packar, tömmer, transporterar, ordnar förvaring och säljer vidare. Allt för att ni i er tur ska kunna lägga fullt fokus på varandra och saker av större värde.

Mer tjänster i Huddinge.Övriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster