×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Södertälje

Dödsbo i Södertälje - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

När någon som stått en nära plötsligt gått bort så är det viktigt att man får tid och utrymme till att låta sorgen infinna sig och bearbetas. Dock så är det många praktiska saker man som anhörig måste hantera mitt i en redan svår och jobbig situation och förutom att meddela alla berörda och planera för begravningen så är tömning av dödsbo en av dessa. Känner ni att ni inte mäktar med eller skulle ni rent av bara uppskatta lite avlastning med det praktiska? Hör då av er till oss och låt våra effektiva och kunniga medarbetare få finnas där.

Vid en första kontakt går vi igenom vad som framförallt önskas och förväntas av oss. Antingen så kan vi träda in och ta över vid enstaka tunga moment eller så överlåter ni fullt ansvar åt oss. Viktigast är att ni känner er trygga och att ni får den form av avlastning ni behöver av oss rörande ert sterbhus. Vi hjälper er gärna sortera och paketera ägodelarna och sådant som ska slängas fraktar vi bort. För möbler och saker ni värdesätter och önskar ha kvar hos er kan vi erbjuda magasinering i tillämpade och säkra lokaler. Vi har också kapacitet och möjlighet till att ta hand om alla möbler och ägodelar som kan fortsätta skänka glädje genom att skänkas till välgörenhet eller second hand. Självklart så har ni som anhöriga full insyn i hela arbetet och skulle ni inte vara fullt nöjda med oss så ger vi er givetvis garanti.

Finns det frågor ni önskar svar på rörande vår hjälp vid tömning och städning av dödsbo i Södertälje? Ring då redan idag så hjälps vi åt med att reda ut eventuella oklarheter.

Mer tjänster i SödertäljeÖvriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster