×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Solna

Dödsbo i Solna - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

Har man någon gång upplevt hur det är att förlora någon nära så vet man också hur påfrestande och känslig den närmst kommande tiden kan tänkas bli. Många känslor och tankar dyker upp och rör om och trots att det är viktigt att få sin tid till att sörja så måste man samtidigt också försöka lägga allt åt sidan tidvis för att hantera även de praktiska bitarna. Alla berörda måste exempelvis delges den tråkiga nyheten och snart inpå ska också begravningsplaneringen sättas i rullning. Som om inte det vore nog så måste man också ta sig an den avlidnas dödsbo. Det är definitivt inte konstigt om man uppfattar det hela som övermäktigt och även om vi kanske inte kan göra själva sorgearbetet lättare så kan vi åtminstone erbjuda vår hjälp med att städa och tömma ert sterbhus i Solna.

Vi kan hjälpa er packa och sortera bland möbler och föremål som finns kvar och sådant ni önskar kasta fraktar vi snabbt och smidigt bort. Behöver ni sedan en förvaringsplats för sådant ni vill behålla så har vi magasin att tillgå och prylar med ett större andrahandsvärde kan gå till återvinning genom vår alldeles egna second hand. Även flyttstädningen sköter vi så kan ni i lugn och ro fokusera på att gå vidare.

Skulle ni uppskatta all hjälp ni kan få utifrån för att bli kvitt delar av lasset? Hör då av er till oss så ser vi till att axla ansvaret kring tömningen av ert dödsbo helt utifrån era behov eller önskemål. Av erfarenhet så vet vi hur det är att vara delaktiga i situationer likt denna och lägger största vikt vid er trygghet. Personliga och hänsynsfulla möten är en självklarhet liksom alltid professionella och fullständigt utförda uppdrag.

Mer tjänster i SolnaÖvriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster