×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flytthjälp – Fördelar med helhetslösning vid din flytt

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

Vi är en flyttfirma som vill erbjuda flytthjälp som innebär mer än att flytta dina möbler från ett hem till ett annat, för vi alla vet att en flytt består av bra mer arbete än så. Det gamla boendet ska städas, en vägg måste målas om, möbler och prylar rensas ut, en byrå ska monteras ner m.m. Fördelarna med att anlita flytthjälp som kan hjälpa till med så mycket som möjligt är många, här är de främsta vi tänker på:

+ Mer tidseffektivt 

När man väl ska flytta så är det många olika steg man ska gå igenom för att lämna sitt gamla boende bakom sig. Det kräver planering och tar mycket tid för att få iordning på allt inför dagen då flyttlasset går. Att anlita flytthjälp som kan underlätta för dig i den processen efter dina önskemål och behov kan bespara dig mycket tid. Du kan istället lägga tid på roligare saker som att planera och inreda ditt nya hem.

+ Välplanerat och strukturerat arbete 

Vi vet vad vi gör och vi har gjort det förut. Att vara flytthjälp innebär rätt man på rätt plats, med målet att få er flytt att gå så smidigt och smärtfritt som möjligt. Att anlita en flyttfirma som löser hela processen för er istället för att ha olika firmor för de olika delarna underlättar något enormt för alla. Det blir en bra kommunikation mellan personalen för att få allt att gå hand i hand, vi är vana med att jobba tillsammans med många års erfarenhet av samarbete!

+ Spara på din krafter

Det är oftast på grund av all energi man lägger på att få hela flyttprocessen att rulla som gör att man inte alls njuter av att flytta, det blir bara ett stressmoment. Det ska vara spännande och kul med en nystart, en ny plats att få göra till sitt alldeles egna hem. Många tänker att städa ut en lägenhet inte ska vara några problem, dammsuga och damma har man gjort många gånger förut. Det tar mer på krafterna än man kan tro, att städa noggrant i alla hörn samtidigt som man ska bära tungt och packa smart. Vi vet att det är energikrävande nog att få ditt nya hem att bli så hemtrevligt som möjligt, med flytthjälp som erbjuder helhetslösningar så får du kraft och energi över till det!

Vilka tjänster erbjuder vi?

Flyttfirman 4 Ess erbjuder en bred service med alla tänkbara tjänster du kan ha behov av när det är dags att flytta. 

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.