×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flytthjälp i Göteborg & Stockholm? Välkommen ombord

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

Få rätt flytthjälp i Göteborg och Stockholm

Söker du flytthjälp i Göteborg & Stockholm? Trött på oseriösa flyttfirmor, krångel och kantstötta möbler? Då tycker du precis som vi att det är hög tid för en ny typ av flyttfirma att få luft under vingarna. Vi på Flyttfirman 4 ess erbjuder en helhetslösning, så att allt du behöver göra är att njuta av färden. Med bara ett klick kan du begära offert eller säkra din plats för en snabb, enkel och säker flytt. 

Packlistan för flytt

Att packa inför en flytt är ingen solsemester. Ofta samlar vi på oss mer än vi behöver och många ser en flytt som en möjlighet att organisera och se över det man äger. Därför erbjuder vi lagring, arkivering och mellanlandning i vår magasinering så att du kan se till att det hem du skapar är det hem du trivs i. Hos oss slipper du binda dig till månadsavgifter. Vi vill att du ska känna dig hemma så snart som möjlig, därför betalar du bara för dem dagar som du faktiskt magasinerar hos oss. Intresserad av att veta vad din magasinering skulle kosta? Använd vår kubikräknare. Många väljer idag att leva mer minimalistiskt och skonsamt mot planeten. I vår second hand butik finns möjligheten att sälja objekt på kommission eller skänka, så att även du bidrar till en hållbar konsumtion. (Vi har erfarenheter och goda kunskaper efter samarbeten med flera av auktionsverken i Stockholm.) Du sätter priset, vi säljer! 

Flytthjälp i Göteborg & Stockholm

Viktiga dokument

När man väljer flyttfirma är det viktigt att kontrollera transporttillstånd och ansvarsförsäkring. Dessa dokument är tyvärr alltför sällan förekommande hos många av våra konkurrenter, vilket innebär en stor risk för kunden då transporten av ert bohag är både olaglig och oförsäkrat. Hos oss sitter du säkert oavsett om det gäller en omfattande flytt, en liten leverans eller bärhjälp. Samma tillit vill vi att du ska känna till vår städpersonal, därför har vi ingen inhyrd städfirma utan alla är anställda av 4 ess med nöjd kund garanti. Med vår egen städpersonal kan vi erbjuda ett kvalitativt och omfattande utbud städhjälp i allt från livets små och stora händelser t.ex kontorsstöd, hemstädning, flytthjälp i Göteborg och Stockholm samt dödsbo för att bara nämna några. Vill du veta mer? Klicka här.

Spänn fast dig

Oavsett vad du behöver hjälp med, kan du låta våra vingar bära tyngden. 

Oavsett om du bor i Stockholm eller Göteborg, finns vi tillgängliga för dig 7 dagar i veckan.

Oavsett vart du befinner dig i livet, vill vi att du ska luta dig tillbaka och upptäcka en ny dimension av vad en flytt kan innebära.

Söker du andra typer av flyttjänster såsom kontorsflytt eller magasinering i Stockholm eller Göteborg? Då finns vi också här för dig!

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.