×

Du har inga produkter i varukorgen.

3 anledningar till varför du ska anlita professionell hjälp med ditt flyttstäd

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

När det gäller städning är smaken som baken. En del tycker att det är tillfredsställande och ett sätt att slappna av på medan andra tycker att det är det jobbigt och tidskrävande. Oavsett vilken typ du är så kan det trots allt vara skönt att för en gångs skull släppa ansvaret om ett skinande rent hem och anlita hjälp med ditt flyttstäd. Under en flytt finns det dessutom mycket roligare saker att lägga tid på än att behöva grundstäda varje rum. I detta inlägg har vi har listat 3 centrala anledningar till varför professionell hjälp med ditt flyttstäd är att föredra.

1.Städning ska hålla måttet

Ett flyttstäd är ofta mer omfattande än den vanliga söndags-dammsugningen. När du ska grovstäda ditt hem ingår att damma och torka alla ytor (ja, även i städförrådet och klädkammaren), putsa fönster samt grovrengöra badrum. Framgår det senare att din egna städning inte höll måttet kan du behöva anlita en städfirma till hjälp som får göra om din städning. För att spara både tid och ansträngning rekommenderar vi dock att ta hjälp med ditt flyttstäd redan från början. Professionella städfirmor har dessutom rätt utrustning för jobbet. Det kan ibland behövas en stabil stege för höga höjder eller rätt hjälpmedel som rengör på djupet och i minsta lilla vrå. 

2. Spara på dina krafter

En grovstädning tar också ofta längre tid än man tror och det kan vara svårt att hinna med mitt under den påtagliga flyttstressen. Dessutom innebär en grundlig städning att du kan behöva införskaffa nya rengöringsmedel och andra hjälpmedel som du behöver till olika typer av material och ytor. Ofta behövs det ett speciellt medel för att rengöra ugn, ett annat för att rengöra kakelfogar osv. Om du väljer att anlita professionell hjälp med ditt flyttstäd så ser vi till att vi har den utrustning som behövs för just ditt hem och för att få det skinande rent från golv till tak. Att överlåta ansvaret av flyttstäd gör också att du kan fokusera på din bohagsflytt och se till att du packar ner och får med dig alla dina städartiklar till ditt nya hem.

3. Flyttsäd processen blir smidig rakt igenom

Din enda uppgift om du vill anlita hjälp är att kontakta Flyttfirman 4 Ess och beställa ett flyttstäd – därifrån sköter vi resten. Så fort du har tömt lägenheten och flyttat ut så garanterar vi en städning av högsta kvalitet. Som en bonus så erbjuder vi även en så kallad ”nöjd kund garanti” vilket mer eller mindre innebär att vi åtgärdar eventuella brister eller synpunkter på de delar som ingår i våra flyttstäd – helt utan någon som helst extra kostnad.

I flyttstädningen ingår: 

Kök

Bad och toalett

Bostadsrum

Vi på Flyttfirman 4 Ess erbjuder alltifrån flyttstäd, kontorsstäd till ytterligare städtjänster utefter dina behov och önskemål. Vår erfarna personal har mycket stor kunskap när det kommer till flyttstäd eller andra städtjänster. Är du över 18 år och betalar skatt har du även rätt till rutavdrag på ditt flyttstäd

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.