Vill du bli uppringd?

Ring oss på 08 445 87 87 eller fyll i formuläret nedan och låt oss ringa upp dig!

Offert

Flyttar från:

Önskas städning?:

Flyttar till:

Önskas städning?:

Övrigt:

- Avbryt och gå tillbaka till hemsidan -

Nu med Rutavdrag-50% av kostnaden!

Flyttfirman 4 Ess


Flyttfirma Haninge

Önskar du flytta? Vi är en flyttfirma med erfarenhet av flytt och allt som det innebär, därför vet vi också att det tar tid och arbetet kan bli omfattande. Våra tjänster är trygga och genomförs av behöriga kollegor som besitter erfarenhet inom området. Självklart har vi alla försäkringar som krävs för att ni inte ska råka illa ut. Våran vision är att bidra med helhetslösningar med en ny bild om vad flytthjälp kan betyda för dig. Vi vill göra mer än bara bära kartonger därför är utbudet stort och består av såväl flytt, magasinering, Second hand och flyttstädning. Tanken är att smart och smidigt genomföra flytten till ett rimligt pris. Ni får tid över till annat och vi garanterar resultat över förväntan. Ska ni flytta och för tillfället bor i Nacka är ni varmt välkomna till oss.

Privatflytt & företagsflytt

Oavsett ni är entreprenör eller privatperson som söker våra tjänster kan vi stå till tjänst. Vi packar tillhörigheter över hela Nacka för att sedan bege oss iväg till ny adress. Allting lastas säkert för att garantera att det kommer fram i samma skick som det lämnades. Det finns inga förutsättningar som är för omfattande vi tar oss an problemen och levererar hela vägen till er nya dörr. Dessutom finns flyttjänsterna tillgängliga alla dagar i veckan och kan bokas efter den tid som passar er bäst.

När man som företag genomför en flytt är det inte ovanligt att man sätter topp i produktionen. Flytta med oss så minskar vi tiden stillastående arbete för att snabbt och enkelt komma igång igen. Vi prioriterar bra kommunikation för att undvika missförstånd mellan dig som kund och oss anställda. En bidragande faktor som underlättar är fri behovsanalys anpassat efter verksamheten och dess förutsättningar.

Flyttstädning Haninge

Arbetet kring flytten tar mycket tid och är ofta mer omfattande än man kan tro. För att underlätta en smula har vi tagit fram en välarbetad plan för att genomföra städningen snabbt och välarbetat. Vi hjälper dig med flyttstädningen helt enkelt genom våran pålitliga anställda som besitter rätt kunskap inom området. Flyttpersonal och städpersonal kontaktar varandra för att allt ska gå i ett, minst sagt smidigt för dig som kund. Vi garanterar en välarbetat flyttstädning skulle ni dock inte bli tillfreds med resultatet har vi nöjd-kund-garanti som extra trygghet.

Magasinering & second hand

Möjlighet för flytt och städ i Stockholm men vi på flyttfirman 4 Ess har mer att erbjuda. Om det finns önskan om magasinering fixar vi plats i våra anpassade lokaler. Det kan vara för att det ännu inte går att tillträda nya fastigheten eller så krävs en välförtjänt paus i arbetet. Ni betalar dessutom endast för de dagar ni magasinerar hos oss och inte under viss period som vissa konkurrenter använder sig av. Tänk på att packa i rejäla kartonger om ni ska magasinera här, finns dock inte möjligheten går det bra att låna kostnadsfritt.

När man flyttar hittar man i många fall saker som inte längre behövs, ifall ni känner igen er går det lämna dessa till våran Second hand så någon annan kan ta del av sakerna. Efterfrågan på begagnade saker har ökat dock kom initiativet från annat håll. Med hänsyn för miljön och de som inte kan köpa nya saker när det behövs startade vi butiken som blivit mycket uppskattad. Det som är gammalt för dig kan bli nytt för någon annan.

Läs mer om dödsbo i Haninge


A
Flytt
A

Flytt

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt & kontorsflytt!

Bohagsflytt Kontor/Företagsflytt Transport & övriga tjänster Kubikräknare Viktiga punkter & övrigt
A
Städ
A

Städ

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Flyttstäd Övriga städtjänster Viktiga punkter & övrigt
A
Magasinering
A

Magasinering

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Magasinering Viktiga punkter & övrigt
A
Second hand
A

Second hand

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Second hand Transport Kommision Viktiga punkter & övrigt