×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flyttfirma Huddinge

Flyttfirma Huddinge - Vi är din flyttfirma som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig - alla dagar i veckan.

Söker du flyttfirma i Huddinge? Vi på flyttfirman 4 Ess tror oss ha rätta tjänsterna för just dina behov. Våra idé är att erbjuda helhetslösningar och en ny betydelse för vad en flytt faktiskt kan innebära. Vi vill hjälpa till med mer än bara flytten och har därför ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig på bästa sätt. Vi är en flyttfirma i Huddinge som erbjuder flytt, städ, magasinering, second hand och mycket mer! Tanken är att smart och smidigt underlätta det redan omfattande arbetet som kommer med en flytt.

Våra priser är rättvisa och vi utgår från Stockholm med omnejd för absolut bästa tillgänglighet. Välkommen till en professionell flyttfirma med behörighet och nödvändiga försäkringar som krävs för att utföra jobbet.

Bohagsflytt & företagsflytt

Oavsett vilka ni är eller vart adressen finns kan vi flytta tillhörigheter över hela Huddinge. Vi flyttar såväl privata bohag som kontor och företag med säkra medel. Transporten genomförs av våra anställda behöriga att utföra arbetet under rätt förhållanden, vilket innebär att sakerna anländer som ni lämnade dem. Koja eller slott är inga problem för oss alla bohag är välkomna att anlita våra flyttjänster sju dagar i veckan när det passar som bäst.

Vi ser till att företag minskar stopp i produktionen och flyttar effektivt till ny adress. Kontorsflytt kan genomföras på såväl helg som vardag under de tider som passar er. Det är viktigt med bra kommunikation så inga missförstånd uppstår därför genomför vi en gratis behovsanalys uppbyggd efter befintliga önskemål och förutsättningar.

Flyttstädning Huddinge

Att flytta tar mycket tid, för att underlätta detta är vi en flyttfirma i Huddinge som även erbjuder flyttstäd medan ni plockar upp lådor och kartonger på nya adressen. Vi har ett servicepaket med helhetslösningar och bra priser anpassade efter behov. Våran personal besitter stor kunskap och erfarenhet inom städ vilket innebär att vi inte behöver anlita andra företag att genomföra städningen. Flyttpersonalen och städpersonalen kommunicerar med varandra för att allt ska gå i ett, mycket smidigt och enkelt för dig som kund. Garantin är alltid ett välarbetat resultat men för trygghetens skull erbjuder vi nöjd-kund-garanti och åtgärdar eventuella brister i flyttstädningen.

Magasinering av möbler och prylar i Huddinge

Det finns olika tillfällen då du behöver magasinera en del av ditt bohag. Du kanske ska flytta till en mindre bostad eller flytta utomlands. Men du kanske inte vill sälja alla möbler som inte får plats eller som du inte kan ta med dig. I detta fall kan det vara skönt att veta att dina möbler och prylar förvaras på ett säkert och bra sätt.

Behöver du mellanlanda en stund eller lagra tills det är klart att flytta in hjälper vi gärna dig med detta. Vi på flyttfirman 4 Ess erbjuder magasinering av möbler och saker i Huddinge till bra pris i våra egna lokaler. Hos oss betalar du endast för de dagar som tillhörigheterna magasineras och inte under bestämda perioder som är vanligt bland våra konkurrenter.

Magasinera med oss på Flyttfirman 4 Ess

  • Ni har möjlighet att låna flyttkartonger kostnadsfritt eller köpa kartonger vid behov.
  • Behöver ni hjälp med packning? Vi har packmästare som kan packa åt er. 
  • Bolaget är försäkrat i vår företagsförsäkring hos Trygg Hansa. 
  • Våra magasin är inte “självplockslager”. Vi tillåter endast att behörig personal vistas i lokalerna.

Second hand Huddinge

Har du en massa möbler eller prylar kvar efter en flytt som du inte vet hur du ska göra dig av med? Hittar du saker som inte längre behövs kan du lämna dessa i vår Second hand i Huddinge. Efterfrågan på begagnade möbler och saker växer konstant. Därför tog vi på Flyttfirman 4 Ess initiativet att starta en egen butik där gamla tillhörigheter blir som nya för någon annan.

Hos oss kan du hitta flertal möbler och prylar som blivit kvar sedan folk har flyttat, sålt sin lägenhet eller lämnat efter sig ett dödsbo. Det har aldrig varit enklare att fynda bra second hand i Huddinge samtidigt som man bidrar till en mycket mer hållbar konsumtion. Genom att köpa och sälja second hand sparar du inte bara pengar, det är även ett betydligt mer miljövänligt val! Vi tar vara på alla produkter ur miljösynpunkt men även för att alla ska ha möjlighet att investera i nödvändiga ting. Välkommen till oss på Flyttfirman 4 Ess, en professionell flyttfirma där du som kund står i fokus.

Våra flytt-tjänster i urval