×

Du har inga produkter i varukorgen.

Konsten att flytta hemifrån 

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

Att flytta hemifrån – hur får du flytten att funka?  

Att flytta hemifrån är lite som att bygga korthus. Det är en konst att få det att gå ihop. Ju större konstruktionen är, desto större är risken att det faller. Så oavsett om det är vännerna, familjen eller hela släkten du kallar in – så har vi en bättre lösning. På Flyttfirman 4 ess har vi inte bara ett, utan fyra, ess i rockärmen. Vi erbjuder en helhetslösning med kompetens inom flytt, städ, magasinering och secondhand. 

Berättelsen om när jag flyttade hemifrån första gången handlar snarare om fyra jokrar: lillebror, mamma, pappa och jag. Lägenheten låg på tredje våningen. Jag och min bror sprang upp och ned för trapporna. Pappa bråkade med en granne. Hon klagade på att vi parkerat utanför vår ruta och “skulle minsann” ringa polisen. Mamma oroade sig att saker skulle bli stulna där de stod oövervakade. Lägenheten var liten. Lådorna stod höga och svårgenomträngliga som en djungel. I kartongerna låg det huller om buller. Nu var det ju det där med att hitta saker igen… Nudlar till middag, men vart la jag besticken? Efter middagen flyttade jag kartongerna från sängen till matbordet för att hitta sängen. Men i vilken kartong la jag sängkläderna? Inte för att prata om dagen efter, när jag nyvaken gick fel i korridoren och hittade en hiss. Lätt att vara efterklok när det är dags att flytta hemifrån. 

att flytta hemifrån guide

Anlita en bra flyttfirma i Stockholm

Slutsatsen är enkel, varför spela en joker när du kan spela ett ess? Flyttfirman 4ess finns tillhands för mer än att “bära era saker”. Med flexibla tider 7 dagar i veckan och packlösning enligt behov ser vi till att din flytt blir snabb, trygg och enkelt. I stressen blir det lätt att man packar mer än man behöver och tänker att man rensar bort sen. För att du ska slippa navigera en djungel av kartonger erbjuder vi lagring, arkivering och mellanlandning i vår magasinering. I vår second hand butik finns även möjligheten att sälja objekt på kommission eller skänka. Tillsammans med oss spar du både på plånboken och miljön. Vill du hitta inspiration eller se vad dina föremål kan vara värda, kika in i vår butik i Älvsjö eller i vår second hand butik online.

För att försäkra dig om att du drar det högsta kortet vad gäller flyttstäd har vi på 4ess anställt egen städpersonal med nöjd kund garanti. Vi vill även uppmana alla som flyttar hemifrån första gången att välja flyttfirma med omsorg, då många av våra konkurrenter saknar transporttillstånd och ansvarsförsäkring vilket gör att en billig tjänst lätt kan bli väldigt dyr. Det är mycket att tänka på vid flytt, här kan du ta del av några värdefulla tips

Konsten att flytta hemifrån handlar att lägga sina kort rätt, så att allt du behöver göra är att njuta av detta stora steg i livet. Första flytten är en dag vi alltid kommer minnas. Unna dig lyxen att njuta av den, så håller vi koll på resten!

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.