×

Du har inga produkter i varukorgen.

Loppis online hos Flyttfirman 4 Ess

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

loppis online

Loppis online – second hand och auktion

Saknar du att kunna besöka loppmarknader? Det finns få saker som kan mätas med känslan av att fynda något till ett superpris. Som tur är kan du nu handla helt utan risk för smittspridning tack var det Flyttfirman 4 Ess loppis online! Från vinylskivor av The Beatles till vintage Gucci, och allt däremellan, vi har det mesta. 

Hur fungerar vår loppis online? 

Hos Flyttfirman 4 Ess kan du handla på loppis precis som vanligt, fast hemifrån. Vi har både en auktion online, och en second hand (finns även som fysisk butik i Stockholm). Produkterna som du ser i vårt sortiment är prylar som antingen blivit kvarlämnade efter olika jobb vi har utfört, eller blivit skänkta till oss. Det innebär att du kan fynda mängder av unika och spännande objekt. 

Fördelen med loppis online är att du i lugn och ro kan bläddra bland alla prylar, för att sedan få det levererat med posten. 

Second hand

Vår second hand online är precis som en loppis. Det har faktiskt aldrig varit enklare att besöka en loppmarknad, dessutom både bekvämt och harmoniskt. Massor av föremål för en billig slant, perfekt under rådande omständigheter.

Testa på vår second hand online – loppis på nätet.

Auktion 

Tycker du också om spänningen av att delta i en budgivning för ett intressant objekt? Då kan vi varmt rekommendera auktion online, en del av vår loppis på nätet. Där har du möjlighet att fynda bland ett brett sortiment av föremål. Att handla på vår auktion online fungerar i stort sett likadant som traditionella auktioner. Den stora skillnaden är att budgivningarna pågår under flera dagar. På så sätt slipper du känna stress och kan fatta genomtänkta beslut. 

Tips! Besök vår auktionssida ofta för att inte missa något. Vi uppdaterar kontinuerligt med nya objekt. 

Fynda, spara pengar, och gör miljön en tjänst!

Det finns många anledningar till varför du borde handla på loppis. Dels bidrar du till en mer hållbar värld genom att inte medverka till “fast fashion” – den snabba produktionen av stora mängder kläder. Det är även mer ekonomiskt och du kan lägga pengarna som du sparar på något annat. 

Om du är ute efter att fynda så är chanserna goda, faktum är att du kan göra väldigt bra affärer på vår loppis online. 

Loppis på nätet med kläder, möbler och en massa mer!

På vår loppis online kan du hitta allt. Kläder, möbler, leksaker, tavlor, vinylskivor, och en massa mer. Fynda helt unika föremål för en kreativ touch på din personliga stil. Upplev känslan av att gå på loppmarknad online hos Flyttfirman 4 Ess.

Att handla är enkelt, men skulle det dyka upp några frågetecken så är vi alltid tillgängliga på chatt, mail, och telefon. Varmt välkommen att kontakta oss

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.