×

Du har inga produkter i varukorgen.

Behöver du magasinera dina möbler i Stockholm? Låt oss ta hand om dina saker

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

magasinera möbler Stockholm

Är ni mitt uppe i en flytt men kanske inte har tillgång till nya boendet ännu? Vi kan hjälpa er med det genom att magasinera era möbler i Stockholm i våra egna lokaler! Lokalerna är trygga och vi besitter även försäkringar som skyddar utifall det skulle ske någon olycka och något skulle skadas när ni magasinerar era möbler i Stockholm. 

Att magasinera dina möbler i Stockholm är den perfekta lösningen för dig som tillfälligt behöver lite mer utrymme och inte har möjlighet att förvara överflödiga möbler hemma. Du kanske bara är på jakt efter en korttids magasinering medan du flyttar bostad? Det som är bra med att magasinera era möbler hos oss på Flyttfirman 4 Ess är att ni bara behöver betala för de dagar ni faktiskt magasinerar till skillnad från många andra flyttfirmor som debiterar för hela månader.

Tänk miljösmart när du magasinerar dina möbler i Stockholm

Inför magasinering av dina möbler i Stockholm är det viktigt att du ser till att paketera alla möbler och prylar i att använda rejält ordentliga flyttkartonger. Vi rekommenderar de kartonger som vi alltid använder för våra flyttjänster. De är robusta och gjorda av 3 lager wellpapp, till skillnad från de enklare modellerna på marknaden som kommer vika sig med tiden. 

Se till att packa ner allt som går i kartongerna, till och med om det är en enstaka pryl. Detta gör så att man undviker lösöre som är opackat och underlättar hela processen. Dock är det viktigt att kartongerna inte är för tungt packade, så vi kan jobba effektivare och magasinera alla dina möbler i Stockholm. Vi magasinerar dina möbler i Stockholm under tryggt förvar och kör sedan ut dem när det är dags för dig att flytta in i nya boendet.

Psst! använd vår kubikräknare för att smidigt räkna ut hur mycket yta du behöver hyra.

Kort info för dig som vill magasinera dina möbler i Stockholm

När man packar ihop för en flytt är det vanligt att man hittar saker som man inte längre har användning av. Under våra många år som professionell flyttfirma har vi tagit del av detta och har därför startat en second hand. Det finns alltid en stor efterfrågan på allt från kläder till möbler. Om ni har prylar ni inte känner att ni har någon användning av så är ni varmt välkomna att lämna dem hos oss. Detta initiativ  växte fram ur miljösynpunkt och för att alla ska ha råd med nödvändiga ting. Tänk miljösmart, det som du ser som gammalt och tråkigt kan bli nytt och användbart för någon annan.

Kontakta oss enkelt via mail

Vår e-post: ekonomi@4ess.se, vi svarar oftast inom 24 timmar.

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.