×

Du har inga produkter i varukorgen.

Magasinering av möbler och prylar i Stockholm - Vi hjälper dig med flytten

Vi behov av lagring, arkivering eller mellandlandning erbjuder vi magasinering av möbler och dylikt i Stockholm till förmånliga priser i egna lokaler. Hos oss betalar du bara för de antal dagar som du magasinerar till skillnad mot hos många av våra konkurrenter där hela månader debiteras.

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!

Magasinera hos oss

Bra att tänka på inför din magasinering i Stockholm är att använda "riktiga" flyttkartonger, "tre wells lager" kartonger i 3 lager wellpapp och inte enklare modell då sådana viker sig med tiden. Allt som går att packa i kartong se till att de ligger i kartong även om det är enstaka sak, för att undvika lösöre som är opackat. Se till att kartongerna inte är tungt packade så det är effektiva att jobba med. Lätt=Effektivt=Ekonomiskt

Information gällande magasinering

 • Flyttkartonger kan ni låna kostnadsfritt eller köpa vid behov
 • Om ni vill ha hjälp med packning så har vi packmästare som kan packa åt er
 • Bolaget är försäkrat i vår företagsförsäkring hos Trygg Hansa.
 • Våra magasin är inte "självplockslager". Endast behörig personal får vistas i lokalerna. Önskar ni att hämta hela eller delar av ert bohag så bokas tid för detta via kontoret 08-445 87 87

Tips!

Ha detta i åtanke så inte pass, räkningar och mobiltelefon hamnar i låda 101 längst bak i ett Indiana Jones lager, jakten på den försvunna skatten. Packa inte heller ner levande saker som växter eller färskfrukt de då inte är så glada vid uppackningen.

 • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
 • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
 • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare

Magasinering av möbler i Stockholm – Vi hjälper dig med flytten

Vid behov av lagring, arkivering eller mellanlandning erbjuder vi magasinering av möbler i Stockholm till förmånliga priser i våra egna lokaler. Hos oss betalar du bara för de antal dagar som du magasinerar dina möbler till skillnad mot hos många av våra konkurrenter där hela månader debiteras.

Innan du börjar packa ner dina prylar är det viktigt att bestämma vad som ska med till nästa hem, vad som ska doneras till second hand och vad som kan behöva magasineras i vårt förråd. Glöm inte att tänka över vad du kan behöva behålla för en eventuell homestyling inför visningar.

Magasinering av möbler

Magasinering i Stockholm hos oss

Inför magasinering av möbler är det viktigt att du ser till att använda rejält ordentliga flyttkartonger. Vi rekommenderar de kartonger som vi alltid använder för våra flyttjänster. De är robusta och gjorda av 3 lager wellpapp, till skillnad från de andra typerna som kommer vika sig med tiden. 

Se till att packa ner allt som går i kartongerna, även om det är en enstaka pryl. Detta gör så att man undviker lösöre som är opackat och underlättar hela processen för alla involverade. Dock är det viktigt att kartongerna inte är för tungt packade, så vi kan jobba effektivare och magasinera alla dina möbler. Vi magasinerar dina möbler i våra trygga lokaler och kör sedan ut dem till dig när det är dags att flytta in i nya boendet.

Lätt = Effektivt = Ekonomiskt

Information gällande magasinering av möbler och annat

 • Flyttkartonger kan ni låna kostnadsfritt eller köpa vid behov
 • Om ni vill ha hjälp med packning så har vi packmästare som kan packa åt er
 • Bolaget är försäkrat i vår företagsförsäkring hos Trygg Hansa.
 • Använd vår kubikräknare för att smidigt räkna ut hur mycket yta du behöver hyra.
 • Våra magasin är inte ”självplockslager”. Endast behörig personal får vistas i lokalerna. Önskar ni att hämta hela eller delar av ert bohag så bokas tid för detta via kontoret: 08-445 87 87
magasinering stockholm

Våra flytt-tjänster