×

Du har inga produkter i varukorgen.

Din Flyttfirma Haninge Vega

Söker du flyttfirma i Din Flyttfirma Haninge Vega? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!

Letar du efter en flyttfirma i Haninge Vega? Vi är flyttfirman i Vega som erbjuder helhetslösningar, vi vill underlätta för dig genom att ta tag i alla delar av det omfattande arbete en flytt som oftast innebär. Vi på flyttfirman 4 Ess erbjuder dig:

Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd, vilket betyder att vi hjälper till med flytt på flera platser runt om Stockholm. Vi på din flyttfirma i Haninge Vega har självklart alla behörigheter som krävs, samt försäkringar i samarbete med Trygg hansa.

Vi gör en kostnadsfri behovsanalys

Förutsättningarna är sällan för svåra, genom att ha bra kommunikation kan vi lösa det mesta. Vi erbjuder en gratis behovsanalys för att kunna anpassa arbetet efter dina önskemål och förutsättningar, och för att underlätta i planeringen!

Flyttfirma Haninge Vega - Flyttfirman 4 Ess

Flyttstäd – Vi på din Flyttfirma Haninge Vega hjälper dig

Behöver ni hjälp med flyttstädning i Haninge Vega? Inga problem! Vi garanterar flyttstädning av hög kvalitet, och har nöjd-kund-garanti som en extra trygghet för dig. Anlita oss för både flytt och städ i Vega för att få arbetet att gå så smidigt som möjligt. 

Privatflytt och Företagsflytt i Haninge Vega

Vi erbjuder privatflytt eller företagsflytt i Haninge Vega, vi är tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna utföra arbetet den eller de dagar som passar dig eller ditt företag bäst. Alla våra tjänster är tillgängliga för alla som bor runt om i Stockholmsområdet, från Sollentuna till Huddinge mm.

Magasinering

Vi erbjuder Magasinering av dina flyttkartonger och möbler i våra lokaler. Här betalar du bara för de antal dagar som du magasinerar dina möbler vilket skiljer oss från många av våra konkurrenter där hela månader debiteras. Kartonger kan du antingen låna av oss eller köpa av oss för en mindre summa, beroende på vad det är du behöver.

Lämna in till Second hand – Flyttfirma Haninge Vega

Hittar ni saker under flytten som ni inte längre behöver så tar vi gärna emot det till försäljning i vår second hand. Ett initiativ vi startade med omtanke för miljön och för de som inte har möjlighet att köpa nya saker när det behövs, dina gamla tillhörigheter blir som nya för någon annan. 

Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp av en flyttfirma i Haninge Vega eller andra områden runt om Stockholm!

Flyttfirma Haninge Vega - Flyttfirman 4 Ess

  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare