×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flyttfirma Älvsjö – Helhetslösningar

Söker du flyttfirma i Flyttfirma Älvsjö – Helhetslösningar? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!

Letar du efter en Flyttfirma i Älvsjö? Vi är flyttfirman som erbjuder helhetslösningar, vi vill underlätta för dig genom att ta tag i alla delar av det omfattande arbete en flytt som oftast innebär. Vi på Flyttfirman 4 Ess hjälper mer än gärna dig med bärhjälp och transport, flyttstädning, magasinering eller försäljning av produkter och möbler på vår second hand – eller alla delar givetvis. 

Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd, vilket betyder att vi hjälper till med flytt i Älvsjö samt på flera platser runt om Stockholm. Vi på din flyttfirma i Älvsjö har självklart alla behörigheter som krävs, samt försäkringar i samarbete med Trygg hansa. 

Vi gör en kostnadsfri behovsanalys

Förutsättningarna är sällan för svåra, genom att ha bra kommunikation kan vi lösa det mesta. Vi erbjuder en gratis behovsanalys för att kunna anpassa arbetet efter dina önskemål och förutsättningar, och för att underlätta i planeringen!

Flyttfirma Älvsjö - Flyttfirman 4 Ess

Vi erbjuder både bohagsflytt och kontorsflytt i Älvsjö

Vi erbjuder bohagsflytt eller kontorsflytt, vi är tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna utföra arbetet den eller de dagar som passar dig eller ditt företag bäst. Vi vill förhindra att arbete blir stillastående för företag och erbjuder därför helgflytt i Älvsjö. 

Vi är flyttfirman som hjälper dig med flyttstädning

Behöver ni hjälp med flyttstädning i Älvsjö? Inga problem! Vi garanterar flyttstädning av hög kvalitet, och har nöjd-kund-garanti som en extra trygghet för dig. Anlita oss för både flytt och städ i Älvsjö för att få arbetet att gå så smidigt som möjligt. 

Flyttfirma Älvsjö - Flyttfirman 4 Ess

Mer än en flyttfirma – Magasinering och Second Hand

Din flyttfirma i Älvsjö magasinerar gärna dina tillhörigheter, du betalar endast för de dagarna era möbler eller flyttkartonger står i våra lokaler. 

Hittar ni saker under flytten som ni inte längre behöver så tar vi gärna emot det till försäljning i vår Second hand. Ett initiativ vi startade med omtanke för miljön och för de som inte har möjlighet att köpa nya saker när det behövs, dina gamla tillhörigheter blir som nya för någon annan. Besök även gärna vår fysiska butik på Götalandsvägen 216 i Älvsjö och köp eller lämna in prylar som förtjänar ett andrahandsvärde.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver en flyttfirma i Älvsjö, eller vill ha hjälp med något annat! Vi finns för att hjälpa till i flera områden längs hela Stockholm.

  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare