×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flyttfirma Hägersten

Söker du flyttfirma i Flyttfirma Hägersten? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!

Letar du efter en flyttfirma i Hägersten? Vi vill underlätta för dig genom att ta tag i alla delar av det omfattande arbete en flytt som oftast innebär, genom att erbjuda helhetslösningar. Vi på flyttfirman Hägersten hjälper mer än gärna dig med bärhjälp och transport, flyttstäd, magasinering eller försäljning av produkter och möbler på vår second hand – eller alla delar givetvis. Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd, vilket betyder att vi hjälper till med flytt i Hägersten samt på flera platser runt om Stockholm. Vi på din flyttfirman 4 Ess har självklart alla behörigheter som krävs, samt försäkringar i samarbete med Trygg hansa.

Flyttfirma Hägersten - Flyttfirman 4 Ess

Privatflytt och kontorsflytt Hägersten

Vi erbjuder privatflytt eller kontorsflytt i Hägersten, vi är tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna utföra arbetet den eller de dagar som passar dig eller ditt företag bäst. 

Flyttfirma Hägersten - Flyttfirman 4 Ess

Flyttstädning Hägersten – Vi hjälper dig med städ vid flytt

Behöver ni hjälp med flyttstädning i Hägersten? Inga problem! Vi garanterar flyttstädning av hög kvalitet, och har nöjd-kund-garanti som en extra trygghet för dig. Anlita oss för både flytt och städ i Hägersten för att få arbetet att gå så smidigt som möjligt. 

Magasinering av möbler – hos din Flyttfirma Hägersten

Vi erbjuder Magasinering av dina flyttkartonger och möbler i våra lokaler. Här betalar du bara för de antal dagar som du magasinerar dina möbler vilket skiljer oss från många av våra konkurrenter där hela månader debiteras. Kartonger kan du antingen låna av oss eller köpa av oss för en mindre summa, beroende på vad det är du behöver.

Second hand Hägersten

Hittar ni saker under flytten som ni inte längre behöver så tar vi gärna emot det till försäljning i vår second hand i Stockholm. Vi erbjuder massa med produkter och möbler på vår Second hand. Genom att köpa och sälja second hand online sparar du inte bara pengar, det är även betydligt mer miljövänligt att handla saker som använts förut men som fortfarande är i bra skick!

Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp av flyttfirma i Hägersten eller andra områden runt om Stockholm!

  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare