×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flyttfirma i Stockholm City

Söker du flyttfirma i Flyttfirma i Stockholm City? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!

Letar du efter en flyttfirma i Stockholm City? Vi är Flyttfirman i Stockholm som erbjuder helhetslösningar, vi vill underlätta för dig genom att ta tag i alla delar av det omfattande arbete en flytt som oftast innebär. Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd, vilket betyder att vi hjälper till med flytt på flera platser runt om Stockholm. Din flyttfirma i Stockholm City har självklart alla behörigheter som krävs, samt försäkringar i samarbete med Trygg hansa. Flyttfirman 4 Ess erbjuder dig:

Flyttfirma Stockholm City - Flyttfirman 4 Ess

Kostnadsfri behovsanalys 

Förutsättningarna är sällan för svåra, genom att ha bra kommunikation kan vi lösa det mesta. Vi erbjuder en gratis behovsanalys för att kunna anpassa arbetet efter dina önskemål och förutsättningar, och för att underlätta i planeringen!

Flyttstäd av din Flyttfirma i Stockholm City

Utöver att vi hjälper dig med din flytt så erbjuder vi även att flyttstäda din lägenhet eller ditt kontor. Vi garanterar flyttstädning av hög kvalitet, och har nöjd-kund-garanti som extra trygghet för dig. Anlita din flyttfirma i Stockholm City för både flytt och städ, så löser vi att arbetet går så smidigt som möjligt!

Flyttfirma Stockholm City - Flyttfirman 4 Ess

Privatflytt och Företagsflytt

Vi erbjuder privatflytt eller företagsflytt i Stockholm City, vi är tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna utföra arbetet den eller de dagar som passar dig eller ditt företag bäst. Alla våra tjänster är tillgängliga för alla som bor runt om i Stockholmsområdet, från Sollentuna till Huddinge mm.

Magasinering – Flyttfirma Stockholm City

Vi erbjuder Magasinering av dina flyttkartonger och möbler i våra lokaler. Här betalar du bara för de antal dagar som du magasinerar dina möbler vilket skiljer oss från många av våra konkurrenter där hela månader debiteras. Kartonger kan du antingen låna av oss eller köpa av oss för en mindre summa, beroende på vad det är du behöver.

Second hand

Hittar ni saker under flytten som ni inte längre behöver så tar vi gärna emot det till försäljning i vår second hand. Vi erbjuder massa med produkter och möbler på vår Second hand. Genom att köpa och sälja second hand online sparar du inte bara pengar, det är även betydligt mer miljövänligt att handla föremål som använts förut men som fortfarande är i bra skick.

Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp av en flyttfirma i Stockholm City eller andra områden runt om Stockholm!

  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare