×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flyttfirma på Östermalm

Söker du flyttfirma i Flyttfirma på Östermalm? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!

Behöver du hjälp av en flyttfirma på Östermalm? Vi är flyttfirman som erbjuder helhetslösningar, vi vill underlätta för dig genom att ta tag i alla delar av det omfattande arbete en flytt som oftast innebär. Vi på flyttfirman 4 ess hjälper dig mer än gärna med bärhjälp och transport, flyttstäd, magasinering eller försäljning av produkter och möbler på vår second hand – eller alla delar givetvis.

Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd, vilket betyder att vi hjälper till med flytt på andra platser runt om Stockholm. Din flyttfirma på Östermalm har självklart alla behörigheter som krävs, samt försäkringar i samarbete med Trygg hansa.

Vi gör en kostnadsfri behovsanalys

Förutsättningarna är sällan för svåra, genom att ha bra kommunikation kan vi lösa det mesta. Vi erbjuder en gratis behovsanalys för att kunna anpassa arbetet efter dina önskemål och förutsättningar, och för att underlätta i planeringen!

Flyttfirma Östermalm - Flyttfirman 4 Ess

Flyttstädning Östermalm 

Utöver att vi hjälper dig med din flytt, så erbjuder även din flyttfirma på Östermalm att flyttstäda din lägenhet eller ditt kontor. Vi garanterar flyttstädning av hög kvalitet, och har nöjd-kund-garanti som extra trygghet för dig. Anlita oss för både flytt och städ på Östermalm för att få arbetet att gå så smidigt som möjligt, och du kan istället fokusera på att komma i ordning i ditt nya boende.  

Vi erbjuder både bohagsflytt och kontorsflytt på Östermalm

Vi erbjuder bohagsflytt eller kontorsflytt, vi är tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna utföra arbetet den eller de dagar som passar dig eller ditt företag bäst. Vi vill förhindra att arbete blir stillastående för företag och erbjuder därför helgflytt på Östermalm. 

Flyttfirma på Östermalm - Flyttfirman 4 Ess

Magasinera din möbler – hos din flyttfirma på Östermalm 

Second hand Östermalm

Hittar ni saker under flytten som ni inte längre behöver så tar vi gärna emot det till försäljning i vår Second hand. Ett initiativ vi startade med omtanke för miljön och för de som inte har möjlighet att köpa nya saker när det behövs, dina gamla tillhörigheter blir som nya för någon annan. 

Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp av en flyttfirma på Östermalm eller andra områden runt om Stockholm!

  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare