×

Du har inga produkter i varukorgen.

Huddinge

Söker du flyttfirma i Huddinge? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!


Flyttfirma Huddinge

Söker du flyttfirma i Huddinge? Vi på flyttfirman 4 Ess tror oss ha rätta tjänsterna för just dina behov. Våra idé är att erbjuda helhetslösningar och en ny betydelse för vad en flytt faktiskt kan innebära. Vi vill hjälpa till med mer än bara flytten och har därför ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig på bästa sätt. Flytt, städ, magasinering och Second hand är en bråkdel av det som vi har att erbjuda. Tanken är att smart och smidigt underlätta det redan omfattande arbetet som kommer med en flytt.

Våra priser är rättvisa och vi utgår från Stockholm med omnejd för absolut bästa tillgänglighet. Välkommen till en professionell flyttfirma med behörighet och nödvändiga försäkringar som krävs för att utföra jobbet.

Bohagsflytt & företagsflytt

Oavsett vilka ni är eller vart adressen finns kan vi flytta tillhörigheter över hela Huddinge. Vi flyttar såväl privata bohag som kontor och företag med säkra medel. Transporten genomförs av våra anställda behöriga att utföra arbetet under rätt förhållanden, vilket innebär att sakerna anländer som ni lämnade dem. Koja eller slott är inga problem för oss alla bohag är välkomna att anlita våra flyttjänster sju dagar i veckan när det passar som bäst.

Vi ser till att företag minskar stopp i produktionen och flyttar effektivt till ny adress. Kontorsflytt kan genomföras på såväl helg som vardag under de tider som passar er. Det är viktigt med bra kommunikation så inga missförstånd uppstår därför genomför vi en gratis behovsanalys uppbyggd efter befintliga önskemål och förutsättningar.

Flyttstädning Huddinge

Att flytta tar mycket tid för att underlätta erbjuder vi även flyttstäd medans ni plockar upp lådor och kartonger på nya adressen. Vi har ett servicepaket med helhetslösningar och bra priser anpassade efter behov. Våran personal besitter stor kunskap och erfarenhet inom städ vilket innebär att vi inte behöver anlita andra företag att genomföra städningen. Flyttpersonalen och städpersonalen kommunicerar med varandra för att allt ska gå i ett, mycket smidigt och enkelt för dig som kund. Garantin är alltid ett välarbetat resultat men för trygghetens skull erbjuder vi nöjd-kund-garanti och åtgärdar eventuella brister i flyttstädningen.

Magasinering & Second hand

Bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd men på flyttfirman 4 Ess kan vi även magasinera vid önskan om detta. Behöver ni mellanlanda en stund eller lagra tills det är klart att flytta in löser vi gärna detta. Hos oss betalar du endast för de dagar som tillhörigheterna magasineras och inte under bestämda perioder som bland många konkurrenter. När man magasinerar är det viktigt med rejäla flyttkartonger som vi självklart har att erbjuda kostnadsfritt.

Hittar ni saker som inte längre behovs kan ni lämna dessa i våran Second hand. Efterfrågan på begagnade saker växer på såväl möbler som kläder. Därför tog vi initiativet att starta en egen butik där gamla tillhörigheter blir som nya för någon annan. Vi tar vara på detta ur miljösynpunkt men även för att alla ska ha möjlighet att investera i nödvändiga ting. Välkommen till en professionell flyttfirma där ni som kund står i fokus.


  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare