×

Du har inga produkter i varukorgen.

Nacka

Söker du flyttfirma i Nacka? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!


Flyttfirma Nacka

Letar du flyttfirma i Nacka? Vårat företag heter flyttfirma 4 Ess och genomför de flesta tjänster inom flytt i Stockholm. Vi är övertygade om att de rätta lösningarna finns hos oss. Våran vision är att erbjuda helhetslösningar med ny betydelse av vad våran flytthjälp kan innebära för dig som kund. Vi vill göra mer än bära kartonger och möbler mellan två olika adresser därför är utbudet stort och bringa möjligheter. Flytt, magasinering, städning och Second hand är några godbitar som förekommer, priserna är rimliga och utgår från Nacka för att sedan flytta dit du önskar. Alla medarbetare är behöriga och viktiga försäkringar förfogas såklart.

Bohagsflytt & företagsflytt

Vi struntar faktiskt i vem du är eller vilka förutsättningar som finns alla ska ha råd med professionell flyttservice. Såväl företag som privatpersoner kan vända sig till oss för att byta adress. Bohagsflytt och företagsflytt finns tillgängliga alla dagar i veckan under den tid som passar bäst, vi fixar flytten även om den omfattar tunga lyft eller annat som kan ställa till problem.

Företag får lätt stopp i sin produktion när de genomför en flytt. Vi flyttar kvickt för att minska stillastående arbete och kan mer än gärna flytta under helgen. Bra kommunikation är betydande om arbetet ska gå smidigt därför erbjuder vi fri behovsanalys som anpassas efter önskemål.

Flyttstädning Nacka

Att flytta tar sin tid men för att underlätta kan vi sköta flyttstädningen. Medans ni plockar upp lådor och organiserar möblemang i nya bostaden städar vi den gamla. Vårat servicepaket består av flertalet tjänster med pressat pris som ger mer tid för annat. Alla som jobbar hos oss besitter stor kunskap om hur arbetet ska genomföras. Våran plan är strikt men går självklart rätta efter önskemål.

Flyttpersonalen och städpersonalen har god kontakt så går arbetet i ett, snabbt och enkelt för dig som kund. Garantin är yrkesmässig flyttstädning med bra resultat. Är ni ändå inte tillfreds har vi nöjd-kund-garant som en extra trygghet.

Flyttfirma som magasinerar och bringar nytta

På flyttfirman 4 Ess går det magasinera tillhörigheter om önskan av detta finns. Det kan vara för att mellanlanda en stund eller invänta rätt tid att packa upp. Ni betalar endast för de dagar ni är stationerade och inte under en viss period som vissa konkurrenter gör. Viktigast att tänka på under en magasinering är att packa sakerna i bra lådor. Skulle det inte finnas tillgång för detta lånar vi ut kartonger kostnadsfritt eller säljer till rättvisa priser.

Under flytten kan man hitta saker som inte längre behövs. Om ni önskar går det bra att lämna detta hos oss för att sedan gå till försäljning i våran Second hand. Efterfrågan på begagnat ökar men det var inte därför vi startade butiken. Initiativet är med omtanke för miljön och de som inte har möjlighet att köpa nya saker när det behövs. Gamla saker för dig blir nya för någon annan. Behöver ni hjälp med flytten kan ni anlita oss en professionell flyttfirma som alltid sätter dig som kund i fokus.


  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare