×

Du har inga produkter i varukorgen.

Nynäshamn

Söker du flyttfirma i Nynäshamn? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!


Flyttfirma Nynäshamn

Ska du flytta och bor för tillfället i Nynäshamn? Vi är en flyttfirma som besitter rätt kunskap att utföra jobbet år er. Våran idé är att erbjuda helhetslösningar som passar alla behov och funkar i alla lägen. Som är av rimliga priser och hög kvalité oavsett vem du är som söker dessa. Genom att underlätta omfattande arbetet som medföljer en flytt har ni tid att göra annat. Några godsaker som finns i utbudet är säker flytt, trygg magasinering, kvalitativ städning samt omsorgsfull försäljning genom Second hand. Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd vilket innebär att även du som bor i Nynäshamn kan ta del av våra tjänster. Självklart har vi alla behörigheter som krävs och försäkringar är inget undantag.

Bohagsflytt & företagsflytt

Vi genomför bohagsflytt och företagsflytt runt om i Nynäshamn genom att packa och leverera tillhörigheterna under säkra förhållanden. Bor ni i koja eller slott? Egentligen struntar vi i vilket alla hushåll är av olika förutsättningar med inga som är för svåra att ta sig an. Bohagsflytt och verksamhetsflytt i Nynäshamn är enkel samt tillgänglig alla dagar i veckan under den tid som passar  bäst.

Ett vanligt problem som ofta uppstår under en företagsflytt är stillastående produktion. När ett företag anlitar oss för dessa tjänster ser vi till att flytta snabbt för att sedan sätta produktionen i arbete igen. Vi kan flytta såväl helger som vardagar och med god kommunikation utan missförstånd. Ta del av våran behovsanalys den är utan kostnad och anpassad för en smidig flytt.

Flyttstädning Nynäshamn

Att flytta tar upp mycket tid från vardagliga sysslor och aktiviteter. För att underlätta det hela erbjuder vi flyttstädning så ni kan plocka upp kartonger och möblera på den nya adressen. Våra anställda besitter rätt kunskap och erfarenhet så städningen genomförs professionellt. Sedan har både flyttpersonal och städpersonal god kontakt för att genomföra alla tjänster så fort som möjligt. Vi garanterar flyttstädning av hög kvalité men för trygghetens skull har vi nöjd-kund-garanti om ni inte vore tillfreds.

Magasinering & Second hand

Vi har allt för en komplett flytt även magasinering av tillhörigheter som inte kan flyttas direkt. Det kan vara för att tillgången av fastighet inte finns ännu eller så behövs en välförtjänt vila. Vi magasinerar i våra lokaler under rätt omständigheter och ni betalar endast för de dagar ni står här. Det krävs dock rejäla flyttkartonger men vi har lösningen på det också antingen genom att låna av oss gratis eller köpa för en rimlig summa.

När man städar ur garderober och förvaring under en flytt hittar man ofta saker som inte längre behövs. Vi kan ta vara på detta genom vår Second hand butik som blivit mycket uppskattad. Initiativet var att återanvända begagnade saker med hänsyn för miljön och de som inte har tillgång att köpa nytt. Det som upplevs gammalt för dig kan bli nytt för någon annan, efterfrågan på såväl möbler som kläder förekommer och är ett bra sätt att spara tid på.


  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare