×

Du har inga produkter i varukorgen.

Södertälje

Söker du flyttfirma i Södertälje? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!


Flyttfirma Södertälje

Kommer du att flytta? Våra tjänster omfattar nämligen det mesta  inom flytt och vi tror även att det finns något för dig. Med passion för helhetslösningar som underlättar arbetet och fungerar i alla lägen. Som består av rimliga priser och hög kvalité oavsett vem som söker dessa eller vilka behov som förekommer. Genom att vi underlättar arbetet som medföljer en flytt får ni tid över som går att lägga på annat. Några tjänster som förekommer är Säker flytt, skyddad magasinering, försäljning av begagnade ting samt kvalitativ städhjälp. Vi verkar i Stockholm med omnejd och kan därför erbjuda flytthjälp i Södertälje. Vi är behöriga att utföra arbetet och har alla försäkringar som krävs.

Bohagsflytt & företagsflytt

Våra kunder består av såväl företag som privatpersoner över hela Södertälje. Bohagsflytt och verksamhetsflytt är en del av  vardagen och vi garanterar att den genomförs under rätta förhållanden. Transporten utgår från befintlig bostad och med hjälp av våra anställda fraktar vi till ny adress utan några som helst problem. Oavsett om ni bor i koja eller slott kan vi hjälpa er, alla problem kan lösas med våra erfarna chaufförer.

Vad som vanligtvis uppstår när man flyttar ett företag är stopp i produktionen. Våra tjänster finns till sju dagar i veckan med tillgång även på helgerna. Vi packar och flyttar kvickt för att snabbt sätta verksamheten i arbete igen. Kostnadsfria behovsanalyser genomförs för att minska problem med stillastående arbete och är anpassade efter de behov verksamheten besitter.

Flyttstädning Södertälje

Med våran erfarenhet vet vi att flytten tar mycket tid från vardagen. För att underlätta erbjuder vi flyttstädning som en del av våra tjänster. Ett servicepaket med helhetslösningar till bra priser som gör det möjligt för alla Södertäljebor att ta del av detta. Eftersom vi endast använder våran erfarna personal som besitter kunskap om arbetet behöver vi aldrig anlita en annan firma för jobbet. Väljer ni att ta del av såväl flytthjälp som flyttstädning har personalen bra kontakt mellan varandra för att arbetet ska gå i ett, smidigt för dig som kund. Garanterad välarbetat resultat men skulle du ändå inte vara tillfreds har vi nöjd-kund-garanti för att åtgärda eventuella brister i städningen.

Magasinering & Second hand

Har ni inte tillgång för den nya bostaden ännu eller bara uppskattar att mellanlanda en stund så kan vi magasinera era möbler och kartonger i våra lokaler. Miljön är anpassad för att tryggt och säkert lagra under den tid som krävs. Ni betalar endast för de dagar ni står hos oss vilket skiljer sig från många konkurrenter med debitering för hela månader. Tänk dock på att packa i rejäla kartonger men har ni inte tillgång för det kan vi låna ut kostnadsfritt eller sälja till rimliga priser.

När man flyttar är det inte ovanligt att man hittar saker som inte längre behövs. Om detta förekommer går det lämna dessa i våran Second hand för att återbruka till någon som behöver det mer. Vi tog initiativet att öppna butiken ur miljösynpunkt då vi har erfarenhet av hur mycket som kastas under en flytt. Gamla ting för dig kan bli som nya för någon och detta är ett bra tillfälle att dessutom vara schysst mot miljön.


  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare