×

Du har inga produkter i varukorgen.

Orrefors skål ’Dala’ – Design av Lars Hellsten

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

Denna Orrefors skål har namnet Dala och är en ståtlig kristallskål designad av glaskonstnären Lars Hellsten.

Designen

Dala Orrefors skål är i tjockt transparent glas i vacker form. Med de rundade kanterna ger den ett mjukt och elegant intryck samtidigt som den är bastant och kraftfull.

Texturen på glasskålen samspelar vackert med ljuset i ditt hem. Ljuset från fönstret eller lamporna bryts, speglas och reflekteras på och genom skålens former på ett sätt som ger rummet liv. Skålen blir mer än en skål, den blir som en länk mellan ljuset och inredningen i hemmet. Den harmoniserar och knyter samman rummet, samtidigt som den är ger ett tydligt uttryck.

Skålen har en höjd på 8 cm och en diameter på 13 cm.

Dala Orrefors skål i hemmet

Dala gör sig fin som både som fruktskål eller som en tjusig serveringsskål, men är också precis lika vacker och fulländad utan något i den. Många skålar behöver ett innehåll för att vara fulländad och inte bara en ”tom skål”, men Lars Hellsten har verkligen lyckats skapa en skål som är fulländad i sin enkelhet.

Denna Orrefors skål gör sig lika fantastisk som mittpunkten på matbordet eller som en vacker detalj i bokhyllan. Vart du än placerar den tillför elegans och stil. Dala är en skål som aldrig går ur tiden. Oavsett om du målar om,, flyttar eller byter stil, kommer du garanterat att hitta en plats i hemmet där stilsäkra Dala får göra sig hörd.

Bästa dealen – både för dig och miljön

Du får en fantastisk glasskål från Orrefors till ett makalöst pris samtidigt som du handlar klimatsmart i second hand. Att handla second hand eller fynda på auktion är fördelaktigt på flera sätt, det är prisvärt och hjälper dig få råd till lite mer i vardagen – men framför allt är begagnat det bästa sättet att bidra till en mer hållbar framtid. 

När du ger denna fina skål från Orrefors ett nytt hem, samtidigt som du ger ditt hem en Orrefors skål. Dala passar också utmärkt att ge i present till någon du tycker om.

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.