Vill du bli uppringd?

Ring oss på 08 445 87 87 eller fyll i formuläret nedan och låt oss ringa upp dig!

Offert

Flyttar från:

Önskas städning?:

Flyttar till:

Önskas städning?:

Övrigt:

- Avbryt och gå tillbaka till hemsidan -

Nu med Rutavdrag-50% av kostnaden!

Flyttfirman 4 Ess


Dödsbo Södermalm

En närståendes bortgång är givetvis alltid tung och tiden som följer omtumlande och känslig. Man behöver tid för att sörja och ägna sig åt sin familj, men som närstående försvåras detta en hel del av de praktiska moment som också måste hanteras. Låt oss åtminstone hjälp till med att tömma och städa ur ert dödsbo på Södermalm. På så vis kan ni fokusera mer på varandra och annat som känns viktigare liksom ni får mer tid till planeringen av begravningen och till att upplysa alla de berörda gällande den tråkiga nyheten.

När ni ber oss om hjälp med tömning utav ett sterbhus så kan det inkludera allt ifrån mindre insatser genom moment ni själva inte för stunden mäktar med eller så kan vi axla ett helhetsansvar. Vi hjälper er med att sortera och packa på ett smidigt och effektivt sätt. Saker som ni behöver förvaring åt kan vi erbjuda plats åt i våra anpassade magasin och allt annat som ska slängas forslar vi bort. Finns det sedan saker och möbler med ett andrahandsvärde så har vi kontakter och kapacitet till att ta det vidare för välgörenhet, återvinning eller second hand. Givetvis kan vi också stanna kvar och färdigställa tömningen genom en komplett flyttstädning. Allt format med garanti och full insyn samt utifrån era önskemål och behov.

Skulle ni uppskatta hjälp utifrån så att ni fick bli kvitt en del av det tyngsta lasset? Hör då av er till oss så tömmer och städar vi ert dödsbo. Våra kunniga medarbetare är vana vid att närvara vid situationer likt dessa och vi lägger stor vikt vid vår kundrelation och professionella liksom respektfulla bemötanden. Vi kanske inte kan lätta på er sorg, men vi kan åtminstone lätta på en del av er börda.

mer om tjänster på Södermalm


A
Flytt
A

Flytt

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt & kontorsflytt!

Bohagsflytt Kontor/Företagsflytt Transport & övriga tjänster Kubikräknare Viktiga punkter & övrigt
A
Städ
A

Städ

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Flyttstäd Övriga städtjänster Viktiga punkter & övrigt
A
Magasinering
A

Magasinering

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Magasinering Viktiga punkter & övrigt
A
Second hand
A

Second hand

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Second hand Transport Kommision Viktiga punkter & övrigt