×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Sundbyberg

Dödsbo i Sundbyberg - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

När en anhörig går bort så är det naturligt att behöva stanna upp för att få tid till att bearbeta händelsen och sörja. Det är viktigt att man ger utrymme åt alla tankar och känslor som vanligtvis blossar upp, men samtidigt så måste man dock också hantera en hel del olika praktiska frågor. En begravning ska planeras in exempelvis liksom alla berörda i sin tur också måste kontaktas för att delges nyheten. När allt detta sedan är ordnat så återstår också tömningen utav dödsboet.

Hör av er till oss och låt oss avlasta er i er sorg. Som rutinerad flyttfirma har vi all erfarenhet och kunskap som krävs för att axla tömningen och städningen på ett både effektivt, hänsynsfullt och säkert sätt. Vi hjälper er att röja bland saker och möbler och erbjuder förvaring åt sådant ni vill spara liksom bortforsling av sådant som ska kasseras. Möbler och ägodelar med ett större andrahandsvärde kan vi vidare också ta oss an och återvinna genom vår egenstartade second hand.

Oavsett om ni behöver bitvis hjälp eller vill överlåta ansvaret kring tömningen av ert sterbhus helt åt oss så finns vi här redo att avlasta er. Låt oss förbereda ert dödsbo för nästa bostadsgäst så att ni i er tur kan få tid att sörja och lägga allt ert fokus på vad som verkligen är viktigt – varandra.

Mer tjänster i SundbybergÖvriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster