Vill du bli uppringd?

Ring oss på 08 445 87 87 eller fyll i formuläret nedan och låt oss ringa upp dig!

Offert

Flyttar från:

Önskas städning?:

Flyttar till:

Önskas städning?:

Övrigt:

- Avbryt och gå tillbaka till hemsidan -

Nu med Rutavdrag-50% av kostnaden!

Flyttfirman 4 Ess


Flyttfirma Sundbyberg

Ska du flytta? Vi på flyttfirman 4 Ess i Stockholm har rätt verktyg för att hjälpa dig. Våran idé bygger på att underlätta för såväl företag som privatpersoner genom smarta tjänster. Helhetslösningar som ger en ny betydelse för vad en flytt faktiskt kan innebära. Vi vill hjälpa dig med mer än att bara bära kartonger och tjänsterna omfattar mycket. Bland annat flytt, magasinering, städ, samt försäljning av begagnade ting. Tanken är att smart och smidigt underlätta omfattande arbeten som flytten innebär. Vi rör oss i Stockholm med omnejd så att även du som bor i Sundbyberg kan ta del av våra tjänster. Anlita en flyttfirma med behörighet och nödvändiga försäkringar att utföra jobbet med flytten.

Privatflytt & verksamhetsflytt

Det har inte så stor betydelse vart i Sundbyberg ni bor eller vilket skick bostaden är i. Vi kan flytta tillhörigheter från såväl privata bohag som företag genom säkra medel. Anställda hos oss genomför transporten och levererar sakerna i samma skick som de lämnades från första början. Koja eller slott? Vi löser flytten oavsett hur omfattande arbetet är och alltid med garanti på säker hantering. Ni kan anlita tjänster från oss alla sju dagar i veckan och välja en tid som passar bäst.

Som företag är det inte ovanligt att stopp i produktionen sker när man byter adress. På flyttfirma 4 Ess flyttar vi kvickt för att minska stillastående arbete. Vi prioriterar bra kommunikation mellan varandra för att undvika missförstånd. Ska man minska risken krävs en gratis behovsanalys som anpassas efter förekommande önskemål.

Flyttstädning Sundbyberg

En flytt tar mycket tid från vardagen det vet vi, därför hjälper vi mer än gärna till med flyttstädningen efteråt. Vårat servicepaket är utvecklat för att passa de flesta behov och erbjuder helhetslösningar till bra priser. Personalen besitter stor kunskap och lång erfarenhet så vi anlitar aldrig någon annan verksamhet att utföra jobbet. Genom god dialog kan flyttpersonalen och städpersonalen genomföra tjänsterna allt på en gång, mycket smidigt för dig som kund. Skulle du ändå inte bli tillfreds med städningen har vi nöjd-kund-garanti för extra trygghet.

Flyttfirma-Magasinering & Second hand

Vi erbjuder bohagsflytt och kontorsflytt över hela Stockholm med omnejd och kan även magasinera om önskan finns. Ifall ni behöver mellanlanda en stund eller vänta in rätt tillfälle att packa upp så förvarar vi tillhörigheterna i våra lokaler. Ni betalar endast för de dagar ni magasinerar till skillnad från många konkurrenter som tar fast pris. Tänk dock på att packa sakerna i rejäla lådor, skulle det inte finnas tillgång för detta kan vi låna ut kartonger gratis.

Under flytten kanske det kommer fram saker som inte längre behövs? Om det händer kan ni lämna dessa på våran Second hand så någon annan kan nyttja det. Efterfrågan på begagnade saker som möbler och kläder har ökat men det var inte därför vi började. Initiativet är med hänsyn för miljön och de som inte kan inhandla nya saker när det väl behövs. Något gammalt för dig kan bli nytt för en annan.

Läs mer här om dödsbo i Sundbyberg


A
Flytt
A

Flytt

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt & kontorsflytt!

Bohagsflytt Kontor/Företagsflytt Transport & övriga tjänster Kubikräknare Viktiga punkter & övrigt
A
Städ
A

Städ

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Flyttstäd Övriga städtjänster Viktiga punkter & övrigt
A
Magasinering
A

Magasinering

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Magasinering Viktiga punkter & övrigt
A
Second hand
A

Second hand

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Second hand Transport Kommision Viktiga punkter & övrigt