×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Tyresö

Dödsbo i Tyresö - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

Har ni nyligen förlorat en närstående och skulle uppskatta all hjälp ni kan få rörande de stundande praktiska frågorna så att ni i er tur kan fokusera mer på det som känns viktigare? I samråd med er som anhöriga alternativt en god man kan vi då hantera tömningen av ert dödsbo i Tyresö. Vi kan ta ansvar för hela processen eller finnas här för er då behovet blir som störst. Ni som anhöriga har givetvis full insyn och garanti under hela arbetet då det är er trygghet och era intressen vi värdesätter som mest.

Hjälpen som vi erbjuder er vid tömning av ert sterbhus inkluderar allt som krävs för att göra hemmet redo för försäljning eller en ny inflyttning. Vi finns här för att hjälp er sortera och tömma bostaden försiktigt och effektivt på möbler och prylar. Sånt som ska kastas forslar vi bort. Det ni vill behålla kan vi erbjuda förvaring åt i anpassade och säkra magasin och finns det möbler eller andra föremål att skänka till välgörenhet alternativt second hand så har vi kapacitet för att hantera det också då vi driver en alldeles egen sedan en tid tillbaka. Innan vi lämnar er så kan vi givetvis också ta oss an den allomfattande städningen.

Att förlora en person som stått en nära är alltid omtumlande och smärtsamt, men vi kan åtminstone finnas här för avlastning. Hör av er till oss så ser vi tillsammans till så att processen blir så effektiv och smärtfri som det är möjligt.

Mer om tjänster i TyresöÖvriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster