Vill du bli uppringd?

Ring oss på 08 445 87 87 eller fyll i formuläret nedan och låt oss ringa upp dig!

Offert

Flyttar från:

Önskas städning?:

Flyttar till:

Önskas städning?:

Övrigt:

- Avbryt och gå tillbaka till hemsidan -

Nu med Rutavdrag-50% av kostnaden!

Flyttfirman 4 Ess


Flyttfirma Tyresö

Om ni ska flytta och för tillfället bor i Tyresö får ni gärna anlita oss. Vi är en professionell flyttfirma  som besitter ett brett utbud av tjänster för att underlätta. Våran idé, erbjuda helhetslösningar och bringa ny betydelse för vad en flytt faktiskt kan innebära. Vi vill hjälpa till med så mycket mer än bara lasta kartonger och frakta möblemang, därför har vi ett urval av tjänster som bland annat består av flytt, magasinering, Second hand och städ. Det underlättar ett redan omfattande arbete som en flytt ofta innebär. Priserna är låga men resultatet professionellt för att alla i Tyresö ska ha tillgång av en behörig flyttfirma. Självklart besitter vi även de försäkringar som krävs om något skulle inträffa, välkommen till oss för en säker flytt.

Bohagsflytt & företagsflytt

Bohagsflytt och företagsflytt är en del av vår vardag, vi flyttar säkert och ser till att anlända i tid. Alla chaufförer är behöriga för arbetet så att tillhörigheterna återlämnas som de en gång lastades. Oavsett vilket hus ni bor i eller vart företaget har sitt kontor tar vi oss an eventuella problem, trånga utrymmen eller tunga lyft fixar vi lätt men meddela oss gärna först. Vi flyttar alla dagar i veckan såväl vanlig arbetsdag som helgdag.

Ett oroväckande moment för en entreprenör är stillastående produktion. Detta förekommer i viss grad när man byter lokal men vi ser till att flytten går kvickt för att sedan sätta arbetet i process. För att underlätta ytterligare erbjuder vi kostnadsfri behovsanalys där man ser över förutsättningar och lyssnar på önskemål.

Flyttstädning Tyresö

Vår verksamhets besitter lång erfarenhet därför vet vi att flytten tar plats, inte bara inte bara när det gäller packning och frakt utan städningen också. Vi kan hjälpa dig med flyttstädningen så får ni tid över att packa upp eller möblera på nya adressen. Ett servicepaket baserat på rimliga priser och med personal som genomför ett strålande jobb. Våra anställda har kunskapen som krävs så vi anlitar aldrig någon annan firma att genomföra arbetet. Chaufförer och städpersonal besitter god kontakt så går arbetet smidigt och behöver därför inte besitta kontrollen för några nycklar.

Skulle arbetet mot förmodan inte vara godkänt har vi nöjd-kund-garanti för att åtgärda eventuella brister i städningen.

Magasinering & Second hand

När det behövs en välförtjänt vila eller om nycklarna till fastigheten inte anlänt ännu kan vi magasinera era tillhörigheter. Lokalerna är trygga och anpassade att förvara såväl möbler som kartonger. Till skillnad från många flyttfirmor betalar ni endast för de dagar ni står här och blir inte debiterade månadsvis. Vid magasineringen är det också viktigt med rejäla kartonger skulle ni inte besitta möjligheten har vi kostnadsfria att låna ut eller sälja till rimliga priser.

Ovanligt är inte heller att man stöter på grejer som inte längre behövs. Skulle detta inträffa har vi en Second hand butik som kan bemöta det som sållas bort. Initiativet var med hänsyn för miljön men bringar även möjligheter för hushåll med sämre inkomst. Det som är omodernt och gammalt för dig kan blir nytt för någon annan.

Läs mer här om dödsbo i Tyresö


A
Flytt
A

Flytt

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt & kontorsflytt!

Bohagsflytt Kontor/Företagsflytt Transport & övriga tjänster Kubikräknare Viktiga punkter & övrigt
A
Städ
A

Städ

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Flyttstäd Övriga städtjänster Viktiga punkter & övrigt
A
Magasinering
A

Magasinering

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Magasinering Viktiga punkter & övrigt
A
Second hand
A

Second hand

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Second hand Transport Kommision Viktiga punkter & övrigt