×

Du har inga produkter i varukorgen.

Vad behöver man när man flyttar hemifrån?

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

Vad behöver man när man flyttar hemifrån?

vad behöver man när man flyttar hemifrån

Att flytta hemifrån är en av de största händelserna i livet. Det kan kännas spännande, men även lite läskigt, både för den som ska flytta och vårdnadshavare. Men vad behöver man när man flyttar hemifrån egentligen? Vi på Flyttfirman 4 Ess har sammanställt hur ni förbereder er på bästa sätt. 

Sätt ihop en budget

Sätt ihop en budget som innehåller hushållets månadsinkomster och vecko-utgifter. Räkna ut hur mycket pengar som varje månad måste läggas på obligatoriska kostnader, för att även ta få en uppfattning av hur mycket som varje månad kan användas till nöjen. 

Adressändring 

Gör en flyttanmälan till Skatteverket så att posten kommer till rätt adress. Annars riskerar du att missa viktig post från till exempel myndigheter, eller fakturor.

Abonnemang

Förmodligen vill du som flyttar ha internet och el i ditt nya hem, så se till att teckna ett avtal för båda. Beroende på andra faktorer så kan du behöva teckna en hel del andra abonnemang. 

Försäkringar och trygghet

En hemförsäkring är en av de viktigaste försäkringarna som du kan teckna. Den täcker för risker som kan innebära mycket höga kostnader, som bränder och inbrott. Med det sagt får ni absolut inte glömma att införskaffa ett brandlarm. 

Det kan även vara värt att skaffa en drulleförsäkring om personen som flyttar inte redan har det. Den täcker ägodelar som till exempel tv, mobil, dator etc.

att-flytta-hemifrån-tips

Prylar 

Vad behöver man när man flyttar hemifrån, när det kommer till prylar? Att få med alla nödvändiga möbler och prylar vid första flytten kan vara en utmaning. Som tur är har Svensk Fastighetsförmedling gjort en checklista för dig som ska flytta hemifrån. 

Är du i behov av något på listan? Chansen att du hittar det i vår second hand online är stor. Skulle det mot förmodan inte finnas där så hänvisar vi dig till vår auktion online. I vårt spännande utbud finns allt du kan tänkas behöva i ditt första hem. 

Flytthjälp

Så vad behöver man när man flyttar hemifrån? Utöver det vi tidigare nämnt så rekommenderar vi att ta hjälp av en flyttfirma. På så sätt slipper ni lägga energi på städ och flytt, och kan istället fokusera på att allt sker så smidigt som möjligt. Flyttfirman 4 Ess är din allt-i-ett, vi erbjuder personliga helhetslösningar som är mycket uppskattade av kunder. Vi erbjuder även magasinering av möbler.

För prisförslag eller andra frågor, varmt välkommen att kontakta oss.

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.