×

Du har inga produkter i varukorgen.

Våra städtjänster

Vi på 4ess erbjuder flyttstäd, kontorsstäd och ytterligare städtjänster utefter dina behov och önskemål.

kontor-flyttbolag-stockholm

Flyttstäd

Som en del i vårt servicepaket erbjuder vi självklart flyttstädning som utförs av 4 Ess kompetenta och erfarna anställda

kontorsflytt-stockholm

Kontorsstäd

Dags att byta kontor? Vi hjälper dig ert företag med kontorsstädning av mycket god kvalité.

kontor-flyttbolag-stockholm

Övriga städtjänster

Vi erbjuder fler städtjänster beroende på dina behov och önskemål. Läs mer om dessa tjänster här

Rut-avdrag

flyttbolag-sverige

Våra städtjänster – bäst på flyttstäd och kontorsstäd

Vi på Flyttfirman 4 Ess erbjuder flyttstäd, kontorsstäd och ytterligare städtjänster utefter dina behov och önskemål.

Vår erfarna personal har mycket stor kunskap när det kommer till flyttstäd eller andra städtjänster, och vi hyr aldrig in något annan företag för detta. Våran personal kommunicerar effektivt med varandra så du inte behöver stressa över alla detaljer och istället bara kan fokusera på själva flytten. 

Det är sällan roligt att behöva städa ur sin gamla bostad och det kan ofta kännas överväldigande. Därför är det ett smart val att anlita oss på Flyttfirman 4 Ess för all flyttstäd som du kan behöva göra inför en flytt.

En flyttstäd innebär en ordentlig städning och rengöring av din bostad efter att du har  tömt den på möbler. Ytorna dammsugs och torkas av och vi ser även till att städa alla svåråtkomliga och höga ytor.

Våra städtjänster i Stockholm

När det är dags att flytta finns det roligare saker att tänka på än att städa alla rum. Ta hjälp av våra städtjänster i Stockholm för flyttstäd och övriga typer av städ.

Vi erbjuder er riktigt bra flyttstädning som genomförs av anställda på Flyttfirman 4 Ess. Vår egna personal har mycket god kunskap och väldigt lång erfarenhet när det kommer till just flyttstädningar. Av denna anledningen är det många som tar hjälp av oss gång på gång istället för att gå till en annan städfirma.

Så vill du ha en smidiga städtjänster i Stockholm ska du välja oss i första hand.

Som en bonus så erbjuder vi även en så kallad “nöjd kund garanti” vilket mer eller mindre innebär att vi åtgärdar eventuella brister eller synpunkter på de delar som ingår i våra flyttstäd – helt utan någon som helst extra kostnad.

flyttstäd och städtjänster stockholm