Dödsbo i Nacka

Dödsbo i Nacka – Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Vi kan hjälpa er med er dödsbo i Nacka

Alla som någon gång förlorat en närstående vet hur påfrestande och tung den kommande tiden i regel kan tänkas bli. Många frågeställningar och känslor dyker upp och det är givetvis viktigt att man får ta sig sin tid till att sörja. Dock så finns det också en hel del praktiska frågor som pockar och försvårar situationen om än ytterligare. Alla berörda måste meddelas om vad som hänt och därefter så ska också begravningen börja planeras. Givetvis så måste man också ta sig an städningen och tömningen av dödsboet. Det är helt klart förståeligt om allt samman rent av känns övermäktigt.

Behöver ni professionell hjälp utifrån för att få bli kvitt en större del av det tyngsta lasset? Då kan ni kontakta oss så ser vi till att tömma och städa ur ert dödsbo i Nacka efter era önskemål. Vi är alla bekanta med känsliga situationer likt dessa och lägger därför också alltid stor vikt vid respektfullt och personligt bemötande liksom professionellt och kunnigt utförande. Vi hjälper er packa och sortera och forslar bort skräp eller saker ni inte önskar behålla. För förvaring har vi magasin att erbjuda utrymme i och vi kan också se till så att saker med andrahandsvärde kommer till återvinning genom vår alldeles egna second hand. Omsorgsfullt, miljövänligt och smidigt. Självklart kan vi också stanna och rå om den sista slutstädningen så att dödsboet blir redo för nästkommande boende.

Ring oss så tar vi tillsammans fram en fungerande lösning för dödsbon i Nacka.