Städ Stockholm

Vi på Flyttfirman 4 Ess erbjuder flyttstäd, kontorsstäd och ytterligare städtjänster utefter dina behov och önskemål.

Flyttstäd

Som en del i vårt servicepaket erbjuder vi självklart flyttstädning som utförs av 4 Ess kompetenta och erfarna anställda

Kontorsstäd

Dags att byta kontor? Vi hjälper dig ert företag med kontorsstädning av mycket god kvalité.

Övriga städtjänster

Vi erbjuder fler städtjänster beroende på dina behov och önskemål. Läs mer om dessa tjänster här

Rut-avdrag

Städ i Stockholm – bäst på flytt-, kontor,- och övriga städtjänster

Vår erfarna personal har mycket stor kunskap när det kommer till diverse städtjänster. Vår personal kommunicerar effektivt med varandra så att du inte behöver stressa över alla detaljer och istället bara kan fokusera på själva flytten.

Vi är den självklara lösningen för dig som behöver hjälp med städningen. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom städhjälp, allt ifrån flyttstäd och kontorsstäd till hemstäd, visningsstäd, byggstäd och saneringsstädning. Oavsett om du behöver hjälp med en storstädning inför en flytt eller en regelbunden städtjänst för ditt kontor eller hem, så är vi här för att ge dig en stressfri och effektiv lösning. 

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med vår insats och vi arbetar alltid hårt för att uppnå detta. Vi vet att det kan vara stressigt och tidskrävande att städa själv och därför erbjuder vi professionella städtjänster till ett pris som passar din budget och samtidigt ger dig maximal valuta för pengarna. 

Vi är alltid noggranna, effektiva och hänsynsfulla när vi arbetar hos en kund. Vi är försiktiga och respektfulla när vi befinner oss i ditt hem eller kontor och hanterar eventuella ägodelar. Vi förstår att det är ett stort ansvar att ta hjälp när det gäller bohag och bostad, vilket vi är fullt medvetna om. Därför kan du vara trygg med oss och istället fokusera på allt annat du behöver göra.

Som en bonus så erbjuder vi även en så kallad “nöjd-kund-garanti” vilket mer eller mindre innebär att vi åtgärdar eventuella brister eller synpunkter på de delar som ingår i våra städstjänster – helt utan någon som helst extra kostnad.

 

Städ och annan hjälp vi erbjuder i Stockholm

Vi vet hur viktigt och bekvämt det är när man hittat en firma som man är riktigt nöjd med. Därför är vi glada över att kunna erbjuda en helhetstjänst för att underlätta och skapa en trygghet för dig som kund. Genom att samla alla relaterade tjänster du behöver hjälp med under ett och samma tak sparar du tid, energi och undviker onödig stress. 

Vi hjälper till med allt möjligt inom flytt, städ, magasinering, transport, återvinning, dödsbo och auktionering. Behöver du exempelvis hjälp att flytta, städa ur bostaden, köra iväg saker till återvinningen och magasinera möbler? Då hittar du lösningen för alla delar hos oss! 

Prata med oss om vad och hur du behöver hjälp så skräddarsyr vi tjänsten åt dig. 

 

Fördelar med att anlita oss på Flyttfirman 4 Ess

  • Har lång branscherfarenhet 
  • Har mycket goda branschkunskaper
  • Ansvarsfulla, pålitliga, noggranna, hänsynsfulla & effektiva
  • Erbjuder helhetslösningar 
  • Du sparar tid
  • Du sparar energi
  • Du får professionell utförd hjälp
  • Privatpersoner kan använda RUT-avdrag 
  • Vi erbjuder Nöjd-Kund-garanti   
  • Anpassar tjänsten för kunden