Flytt Stockholm

Vi är ett flyttbolag i Stockholm som erbjuder bohagsflytt, kontorsflytt, transport och övriga tjänster, beroende på dina behov och önskemål.

Bohagsflytt

Vi utför bohagsflytt och kontorsflytt på tider som passar dig! Vi utför våra tjänster 7 dagar i veckan och ni väljer morgon eller eftermiddagstid.

Kontorsflytt

Du väljer själv packlösning efter behov. Kanske enstaka objekt, komplett kök eller hela bohaget.

Transport övrigt

Våra flyttstäd utförs av 4 Ess anställda (inte inhyrt städföretag) med nöjd kund garanti. Vi kan även erbjuda hemstädning vid önskemål.

Rut-avdrag

Flytt i Stockholm – Vi hjälper dig med flytten

Ska du flytta inom eller från Stockholm? Vi på Flyttfirman 4 Ess är erfarna och erbjuder en helhetslösning kring flytt och andra tjänster.

Är det dags att flytta? Vi hjälper dig med allt möjligt inom flytt och skräddarsyr tjänsten efter dig för en smidig, säker och snabb flytt. Vi erbjuder flytthjälp för bland annat bohagsflytt, kontorsflytt, transport och övriga tjänster beroende på dina behov och önskemål.

Vi erbjuder en totallösning av din flytt

Vi gör mer än att bara bära och flytta dina ägodelar från punkt A till B. Tillsammans gör vi en
skräddarsydd plan utifrån dina önskemål och behov. Vi är noggranna, försiktiga, effektiva
och erfarna inom diverse flyttjänster.

Vi arbetar sju dagar i veckan och hjälper dig med flytten i både Stockholm och hela Sverige. På flyttdagen finns alltid en arbetsledare på plats att kommunicera med, på så sätt gör vi oss mer tillgängliga och minskar din stress.

Hos oss kan du låna kartonger kostnadsfritt. Du kan också köpa packmaterial och mycket annat för din flytt du behöver från oss. Anlitar du oss kan du låna kartonger, klädkartonger och etiketter. Trots att vi är mycket försiktiga och rutinerade så är det ändå viktigt att ordentligt packa sina mer ömtåliga ägodelar. Detta för att skydda dem under färd och för att de staplas tätt inpå varandra.

Därmed skyddar packmaterialen sakerna från att skava mot varandra. Ibland har man varken tid eller ork att packa själv. Man kan också vara mycket stressad och ha svårt att organisera. Hos oss kan du boka våra duktiga packare som hjälper dig med ditt behov. De kan hjälpa till med allt ifrån att packa ner hela ditt bohag dagen före flytt eller till mindre uppdrag som till exempel att packa ner ditt kök och porslin.

Självklart kan de även hjälpa till att packa upp i ditt nya hem också. De kan också demontera större otympliga objekt till att koppla ut teknik som är krånglig. Vi är rutinerade och effektiva, det som tar veckor för en kund gör vi dagen innan flytt.

Anlitar du flyttexperter så sparar du väldigt mycket tid och energi.

Självklart finns vi även här för dig som inte behöver en helhetslösning. Prata med oss så skräddarsyr vi flytthjälpen efter dina behov och önskemål.

En flyttfirma med med det lilla extra för alla

Det är väldigt viktigt att anlita både seriösa, pålitliga och erfarna flyttarbetare.

Det ska kännas bra för dig i magen när du lämnar över ansvaret och hanteringen av dina tillhörigheter till någon annan.

Detta har vi stor respekt för och alltid tar extra hänsyn till. Vi har gedigen erfarenhet och goda kunskaper som gör att du kan känna dig lugn och trygg kring allt vårt arbete.

Genom åren har vi dessutom ytterligare samlat erfarenhet och därmed givit oss möjligheten att bredda och avancera oss ytterligare gällande flytt och kringtjänster. Du kan anlita oss som privatperson, företag, kommun, förening och allt däremellan. Vi är vana med att flytta både stora och små bohag, tunga som lätta samt mycket känsliga föremål.

Vi anpassar självklart vårt arbetssätt utefter omständigheterna och dina behov. Hur långt bort eller nära du ska flytta gör ingen skillnad för oss. Oavsett om du flyttar två kvarter bort i Stockholm, tvärs över landet eller till något av våra grannländer i Norden så kan du räkna med oss.

Många i vår bransch saknar tyvärr de tillstånd och försäkringar man bör ha. Vi har både transporttillstånd och ansvarsförsäkring vilket ger oss tillstånd att köra ditt gods och tillhörigheter, som också är försäkrade.

Annan hjälp som finns för din flytt

Anledningarna till en flytt kan vara många och även så omständigheterna kring det hela.

Allas situationer är olika och därför är vi flexibla och mångsidiga för att kunna erbjuda den hjälp du faktiskt behöver. Förutom att bära, flytta och så vidare kan vi erbjuda kringtjänster som ytterligare underlättar för dig. Samla all hjälp hos samma bolag för att slippa kontakt, tillsyn och avtal med en mängd olika firmor.

Vi erbjuder bland annat ned- och uppackning, flyttstäd, montering, demontering, köp eller lån av flyttmaterial. Vi kan bland annat transportera saker till återvinning- samt miljöstationer om du behöver kasta något. Är du i behov av kort- eller långvarig magasinering?

Har en närstående som gått bort och du behöver hjälp att ta hand om dödsboet så finns vi tillhands. I sorgens stund är orken knapp och kanske finns det mycket att ta hand om. Vi erbjuder en helhetslösning för dödsbo där du väljer vad som ska göras och på vilket sätt.

Anlita oss på Flyttfirman 4 Ess för en smidig, effektiv och varsam flytt i och från Stockholm. Vi tar väl hand om dina tillhörigheter oavsett dess emotionella eller marknadsvärde.