Magasinering av möbler och prylar i Stockholm - Vi hjälper dig med flytten

Vid behov av lagring, arkivering eller mellandlandning erbjuder vi magasinering av möbler och dylikt i Stockholm till förmånliga priser i egna lokaler. Hos oss betalar du bara för de antal dagar som du magasinerar till skillnad mot hos många av våra konkurrenter där hela månader debiteras

Magasinera hos oss

Bra att tänka på inför din magasinering i Stockholm är att använda “riktiga” flyttkartonger, “tre wells lager” kartonger i 3 lager wellpapp och inte enklare modell då sådana viker sig med tiden. Allt som går att packa i kartong se till att de ligger i kartong även om det är enstaka sak, för att undvika lösöre som är opackat. Se till att kartongerna inte är tungt packade så det är effektiva att jobba med. Lätt=Effektivt=Ekonomiskt

Information gällande magasinering

Tips inför magasineringen

Ha detta i åtanke så inte pass, räkningar och mobiltelefon hamnar i låda 101 längst bak i ett Indiana Jones lager, jakten på den försvunna skatten. Packa inte heller ner levande saker som växter eller färskfrukt de då inte är så glada vid uppackningen.

Magasinering av möbler i Stockholm – Vi hjälper dig med flytten

Vi behov av lagring, arkivering eller mellanlandning erbjuder vi magasinering av möbler i Stockholm till förmånliga priser. Magasinering av möblerna sker i våra egna lokaler som är väl utformade för långtidslagring. Hos oss betalar du bara för de antal dagar som du magasinerar dina möbler vilket skiljer oss från många av våra konkurrenter där hela månader debiteras.

Innan du börjar packa ner dina prylar är det viktigt att bestämma vad som ska med till nästa hem, vad som ska doneras till second hand och vad som kan behöva magasineras i vårt förråd. Glöm inte att tänka över vad du kan behöva behålla för en eventuell homestyling inför visningar.

 

Magasinering hos oss

Bra att tänka på inför din magasinering i Stockholm är att använda “riktiga” flyttkartonger. Dessa kallas “tre wells lager” kartonger och är i 3 lager wellpapp. Fördelen med dessa är att det är mer bastanta och inte lika veka såsom den enklare modellen som brukar vika sig med tiden.

Värt att tänka på när du flyttar är att allt som går att packa i kartong ska packas ner. Magasinering av just möbler kan vara lite knepigt då det är stora föremål. Mindre möbler samt annan inredning fungerar dock fint att lägga i kartong. För att undvika lösöre som är opackat så ska alla saker packas ner oavsett om det är en enstaka sak. Se dessutom till att kartongerna inte är för tungt packade så det är lätta att jobba med. Ett gyllene tips kan även vara att märka kartongerna väl, så att man vet vilka kartonger som är lite extra känsliga.

Lätt=Effektivt=Ekonomiskt