Dödsbo i Nynäshamn

Dödsbo i Nynäshamn – Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Vi kan hjälpa er med er dödsbo i Nynäshamn

Tiden som följer efter att man förlorat någon som sått en nära brukar i regel vara både omtumlande och ledsam. Tankar och känslor trängs och kräver plats samtidigt som också mängder av praktiska moment måste tas itu med. Först och främst så ska alla andra berörda kontaktas och delges den tragiska nyheten och så snart som möjligt måste man också börja planera inför begravningen. Vi vet att vi inte kan göra mycket åt sorgen, men vi vill åtminstone ge er lite avlastning genom att rå om tömningen av ert dödsbo. Vi packar, forslar bort sånt som ska slängas och fixar magasineringsplats åt möbler och föremål ni önskar ha kvar. Givetvis så tar vi också oss an själva städningen och gör hemmet redo för att lämnas vidare till dess nästa ägare. Sådant ni vill göra er av med men som ännu har ett tydligt andrahandsvärde tar vi också mer än gärna hand om och återvinner vidare genom vår second hand. Ni väljer själva hur mycket hjälp ni vill ha eller behöver och vi i vår tur lovar att garantera både professionella och omsorgsfullt utförda resultat i arbetet med dödsboet.

Skulle det kännas lättare om någon utifrån tog sig an ert dödsbo i Nynäshamn så tveka inte utan hör av er till oss. Vi har alla lång erfarenhet både av flytt och transport och är vana vid att möta människor i liknande situationer. Vi vet vad som krävs och givetvis kommer ni som anhöriga ha full insyn i arbetet under hela processens gång och garanti på jobbet vi utför med dödsboet.