Dödsbo i Sollentuna

Dödsbo i Sollentuna – Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Vi kan hjälpa er med er dödsbo i Sollentuna

När någon gått bort så är det inte bara tankar och känslor som måste bearbetas. Även en hel del praktiska frågor och moment måste hanteras och just tömningen och städningen av den avlidnas dödsbo brukar vara ett sådant moment som ska lösas i ett redan tidigt skede hur tungt och ansträngande det än må vara.

Känns det som att det skulle kunna underlätta en del i er sorg om ni bara fick hjälp utifrån med att rensa dödsboet? Då kan vi finnas här för er. Våra erfarna medarbetare vet alla vad som behöver göras och vad som krävs av dem för att vara behjälpliga i stunder likt dessa. För er trygghet och bästa service lägger vi givetvis också en stor vikt vid våra kundrelationer liksom oavbrutet respektfulla bemötanden.

Vår hjälp vid tömningen av ert dödsbo i Sollentuna inkluderar alla moment som krävs för att förbereda hemmet för dess nästa boende, mer exakt hur omfattande hjälpen ska vara bestämmer ni. Vi kan hjälpa er med er packning och transporterar bort allt skräp eller sådant som ni inte önskar behålla. Behöver ni extrautrymme vart ni kan placera möbler eller saker med exempelvis affektionsvärde så har vi magasineringsmöjligheter att erbjuda och vi kan också erbjuda återvinning genom vår alldeles egna second hand. Givetvis så kommer ni konstant ges full insyn i projektet liksom full garanti.

Hör av er till oss så tar vi hand om ert dödsbo i Sollentuna.