Dödsbo i Solna

Dödsbo i Solna – Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Vi kan hjälpa er med er dödsbo i Solna

Har man någon gång upplevt hur det är att förlora någon nära så vet man också hur påfrestande och känslig den närmst kommande tiden kan tänkas bli. Många känslor och tankar dyker upp och rör om och trots att det är viktigt att få sin tid till att sörja så måste man samtidigt också försöka lägga allt åt sidan tidvis för att hantera även de praktiska bitarna. Alla berörda måste exempelvis delges den tråkiga nyheten och snart inpå ska också begravningsplaneringen sättas i rullning. Som om inte det vore nog så måste man också ta sig an den avlidnas dödsbo. Det är definitivt inte konstigt om man uppfattar det hela som övermäktigt och även om vi kanske inte kan göra själva sorgearbetet lättare så kan vi åtminstone erbjuda vår hjälp med att städa och tömma ert dödsbo i Solna.

Vi kan hjälpa er packa och sortera bland möbler och föremål som finns kvar i dödsboet och sådant ni önskar kasta fraktar vi snabbt och smidigt bort. Behöver ni sedan en förvaringsplats för sådant ni vill behålla från dödsboet så har vi magasin att tillgå och prylar med ett större andrahandsvärde kan gå till återvinning genom vår alldeles egna second hand. Även flyttstädningen sköter vi så kan ni i lugn och ro fokusera på att gå vidare.

Skulle ni uppskatta all hjälp ni kan få utifrån för att bli kvitt delar av lasset i dödsboet? Hör då av er till oss så ser vi till att axla ansvaret kring tömningen av ert dödsbo helt utifrån era behov eller önskemål. Av erfarenhet så vet vi hur det är att vara delaktiga i situationer likt denna och lägger största vikt vid er trygghet. Personliga och hänsynsfulla möten är en självklarhet liksom alltid professionella och fullständigt utförda uppdrag.