Dödsbo i Sundbyberg

Dödsbo i Sundbyberg – Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Vi kan hjälpa er med er dödsbo i Sundbyberg

När en anhörig går bort så är det naturligt att behöva stanna upp för att få tid till att bearbeta händelsen och sörja. Det är viktigt att man ger utrymme åt alla tankar och känslor som vanligtvis blossar upp, men samtidigt så måste man dock också hantera en hel del olika praktiska frågor. En begravning ska planeras in exempelvis liksom alla berörda i sin tur också måste kontaktas för att delges nyheten. När allt detta sedan är ordnat så återstår också tömningen utav dödsboet.

Hör av er till oss och låt oss avlasta er i er sorg genom att vara behjälpliga vid tömning av ert dödsbo. Som rutinerad flyttfirma har vi all erfarenhet och kunskap som krävs för att axla tömningen och städningen av dödsboet på ett både effektivt, hänsynsfullt och säkert sätt. Vi hjälper er att röja bland saker och möbler och erbjuder förvaring åt sådant ni vill spara liksom bortforsling av sådant som ska kasseras. Möbler och ägodelar med ett större andrahandsvärde kan vi vidare också ta oss an och återvinna genom vår egenstartade second hand.

Oavsett om ni behöver bitvis hjälp eller vill överlåta ansvaret kring tömningen av ert dödsbo helt åt oss så finns vi här redo att avlasta er. Låt oss förbereda ert dödsbo för nästa bostadsgäst så att ni i er tur kan få tid att sörja och lägga allt ert fokus på vad som verkligen är viktigt – varandra.