Dödsbo i Stockholm

Dödsbo – Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Dödsbo i Stockholm

Att förlora någon som stått en nära är givetvis en både smärtsam och omtumlande upplevelse och att mitt i sorgen då behöva ta hand om ett dödsbo kan rent av bli för mycket. Låt oss ge er avlastning i saknaden och rå om de praktiska frågorna tillsammans med er. Vi möter ständigt personer i svåra situationer likt dessa och kan därför också garantera att samtliga utav våra medarbetare möter er alla med ett professionellt och hänsynsfullt bemötande.

Vi ser till så att tömningen av ert dödsbo sker effektivt men omsorgsfullt och hjälper er gärna också med era funderingar rörande vad som bör och ska ske med bohaget. För saker som ska sparas kan vi erbjuda förvaringsmöjligheter i våra magasin och om ni vill skänka till välgörenhet eller återvinning så ordnar vi även med det. Även städningen kan ni lämna till oss.

Det är mycket som ska hanteras och ordnas med i ett dödsbo och skulle ni uppskatta en hjälpande hand från ett engagerat och tryggt flyttföretag i Bromma så tveka inte. Vi hjälper er med att hantera ert dödsbo med omnejd och ser till så att ni får det värdiga avslut och den hjälp ni söker. Inget sterbhus är för litet eller för stort för oss och ni bestämmer själva över om ni önskar hjälp genom mindre insatser eller föredrar att vi tar över hela processen. Ge er själva den tid ni behöver till att sörja och låt oss dra en del av lasset.