×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo

Dödsbo - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

Dödsbo Bromma

Att förlora någon som stått en nära är givetvis en både smärtsam och omtumlande upplevelse och att mitt i sorgen då behöva ta hand om ett dödsbo kan rent av bli för mycket. Låt oss ge er avlastning i saknaden och rå om de praktiska frågorna tillsammans med er. Vi möter ständigt personer i svåra situationer likt dessa och kan därför också garantera att samtliga utav våra medarbetare möter er alla med ett professionellt och hänsynsfullt bemötande.

Vi ser till så att tömningen av ert dödsbo sker effektivt men omsorgsfullt och hjälper er gärna också med era funderingar rörande vad som bör och ska ske med bohaget. För saker som ska sparas kan vi erbjuda förvaringsmöjligheter i våra magasin och om ni vill skänka till välgörenhet eller återvinning så ordnar vi även med det. Även städningen kan ni lämna till oss.

Det är mycket som ska hanteras och ordnas med i ett dödsbo och skulle ni uppskatta en hjälpande hand från ett engagerat och tryggt flyttföretag i Bromma så tveka inte. Vi hjälper er med att hantera ert dödsbo med omnejd och ser till så att ni får det värdiga avslut och den hjälp ni söker. Inget sterbhus är för litet eller för stort för oss och ni bestämmer själva över om ni önskar hjälp genom mindre insatser eller föredrar att vi tar över hela processen. Ge er själva den tid ni behöver till att sörja och låt oss dra en del av lasset.

Mer tjänster i BrommaÖvriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster