Flyttfirma i Hammarby Sjöstad

Flyttfirma Hammarby Sjöstad – Vi är din flyttfirma som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Din helhetslösning för flytt i Hammarby Sjöstad

Bor du i Hammarby Sjöstad och behöver hjälp med flytt? Vi på flyttfirman 4 Ess hjälper dig mer än gärna med flytten bor i Hammarby Sjöstad eller Södermalm. Våra tjänster omfattar det mesta inom flytt så ni har stora möjligheter att nyttja. Vi är ett företag som vill erbjuda helhetslösningar och en ny uppfattning av vad en flytt kan innebära för Er. Vi är en flyttfirma i Hammarby Sjöstad som erbjuder allt från flytt, städ, magasinering samt försäljning av begagnade ting. Samtliga tjänster är tillgängliga för alla som bor runt om i Stockholmsområdet, från Sollentuna till Huddinge mm. Anledningen är att vi vill hjälpa till med mer än ”bara” lasta möbler och bära kartonger.

Våra tjänster finns tillgängliga sju dagar i veckan och anpassas efter eventuella förutsättningar och behov. Smart och smidigt flyttar vi ert bohag till en ny adress för rimliga priser. Vi utgår från Stockholm med omnejd och hjälper även kunder i Hammarby Sjöstad. Anlita en flyttfirma med behörighet och nödvändiga försäkringar att genomföra arbetet med flytten.

Flyttfirman i Danderyd | Flyttfirman4Ess

Bohagsflytt & företagsflytt Hammarby Sjöstad

Oavsett om ni är företag eller privatperson kan vi flytta tillhörigheter över hela Hammarby Sjöstad. Företagsflytt och bohagsflytt är en del av vår vardag och genomförs med säkra medel. Transporten tas hand av chaufförer som är behöriga att utföra jobbet vilket resulterar i att sakerna anländer i samma skick som de lastades in. Det är sällan förutsättningarna är för svåra utan de flesta problem går enkelt att lösa vare sig det handlar om trånga utrymmen eller tunga lyft.

Kontorsflytt, företagsflytt eller intern omflyttning finns alla tillgängliga hos oss. Många gånger är man som entreprenör oroad över att produktionen ska stanna upp under flytten. Med våra tjänster kan ni vara lugn vi flyttar snabbt och smidigt för att åter sätta produktionen i fas. Tjänsterna finns tillgängliga även på helger och anpassas efter en lämplig tid. Högsta prioritering ligger på bra kommunikation och genom behovsanalys ser vi över lokaler samt tar del av önskemål för att underlätta planeringen.

Flyttstädning Hammarby Sjöstad

Med erfarenhet i branschen vet vi att arbetet kring en flytt är omfattande. Vi kan hjälpa Er med flyttstädningen och under tiden kan ni plocka upp kartonger på nya adressen eller umgås med nära och kära. Vi har kunskapen som krävs att utföra professionell städning med garanterat skinande resultat. Väljer ni att anlita oss för både flytt och städ har personalen god kontakt med varandra för att arbetet ska gå i ett. Vi garanterar välstädat och skinande resultat men skulle ni mot all förmodan inte vara tillfreds har vi nöjd-kund-garanti som en extra trygghet.

Magasinering & Second hand Hammarby Sjöstad

Ska ni flytta men har ingen plats till förvaring krävs ingen stress eftersom vi på flyttfirman 4 Ess har magasinering väl anpassad för detta. Hos oss betalar ni endast under de dagar magasineringen sker till skillnad från många andra flyttfirmor som debiterar månadsvis. Tänk på att paketera sakerna i rejäla kartonger men finns det inte möjlighet för detta kan vi låna ut kostnadsfritt eller sälja till låga priser.

Ofta händer det att man slänger massa saker under flytten som inte längre behövs. En bättre lösning är att lämna detta på närmaste second hand och saken är den att vi också har en butik. Gamla saker för Er kan bli som nya för någon annan dessutom är man schysst mot miljön och omgivningen. Tack vare butiken har vi lyckats sänka kostnaderna på våra tjänster men vi erbjuder ändå kvalitativa resultat.

Våra flytttjänster

Flytt

Magasinering

Secondhand