×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Nacka

Dödsbo i Nacka - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

Alla som någon gång förlorat en närstående vet hur påfrestande och tung den kommande tiden i regel kan tänkas bli. Många frågeställningar och känslor dyker upp och det är givetvis viktigt att man får ta sig sin tid till att sörja. Dock så finns det också en hel del praktiska frågor som pockar och försvårar situationen om än ytterligare. Alla berörda måste meddelas om vad som hänt och därefter så ska också begravningen börja planeras. Givetvis så måste man också ta sig an städningen och tömningen av den avlidnes sterbhus. Det är helt klart förståeligt om allt samman rent av känns övermäktigt.

Behöver ni professionell hjälp utifrån för att få bli kvitt en större del av det tyngsta lasset? Då kan ni kontakta oss så ser vi till att tömma och städa ur ert dödsbo i Nacka efter era önskemål. Vi är alla bekanta med känsliga situationer likt dessa och lägger därför också alltid stor vikt vid respektfullt och personligt bemötande liksom professionellt och kunnigt utförande. Vi hjälper er packa och sortera och forslar bort skräp eller saker ni inte önskar behålla. För förvaring har vi magasin att erbjuda utrymme i och vi kan också se till så att saker med andrahandsvärde kommer till återvinning genom vår alldeles egna second hand. Omsorgsfullt, miljövänligt och smidigt. Självklart kan vi också stanna och rå om den sista slutstädningen så att dödsboet blir redo för nästkommande boende.

Ring oss så tar vi tillsammans fram en fungerande lösning.

Mer tjänster i NackaÖvriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster