×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Södermalm

Dödsbo i Södermalm - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

En närståendes bortgång är givetvis alltid tung och tiden som följer omtumlande och känslig. Man behöver tid för att sörja och ägna sig åt sin familj, men som närstående försvåras detta en hel del av de praktiska moment som också måste hanteras. Låt oss åtminstone hjälp till med att tömma och städa ur ert dödsbo på Södermalm. På så vis kan ni fokusera mer på varandra och annat som känns viktigare liksom ni får mer tid till planeringen av begravningen och till att upplysa alla de berörda gällande den tråkiga nyheten.

När ni ber oss om hjälp med tömning utav ett sterbhus så kan det inkludera allt ifrån mindre insatser genom moment ni själva inte för stunden mäktar med eller så kan vi axla ett helhetsansvar. Vi hjälper er med att sortera och packa på ett smidigt och effektivt sätt. Saker som ni behöver förvaring åt kan vi erbjuda plats åt i våra anpassade magasin och allt annat som ska slängas forslar vi bort. Finns det sedan saker och möbler med ett andrahandsvärde så har vi kontakter och kapacitet till att ta det vidare för välgörenhet, återvinning eller second hand. Givetvis kan vi också stanna kvar och färdigställa tömningen genom en komplett flyttstädning. Allt format med garanti och full insyn samt utifrån era önskemål och behov.

Skulle ni uppskatta hjälp utifrån så att ni fick bli kvitt en del av det tyngsta lasset? Hör då av er till oss så tömmer och städar vi ert dödsbo. Våra kunniga medarbetare är vana vid att närvara vid situationer likt dessa och vi lägger stor vikt vid vår kundrelation och professionella liksom respektfulla bemötanden. Vi kanske inte kan lätta på er sorg, men vi kan åtminstone lätta på en del av er börda.

mer om tjänster på Södermalm.Övriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster