×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Sollentuna

Dödsbo i Sollentuna - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

När någon gått bort så är det inte bara tankar och känslor som måste bearbetas. Även en hel del praktiska frågor och moment måste hanteras och just tömningen och städningen av den avlidnas dödsbo brukar vara ett sådant moment som ska lösas i ett redan tidigt skede hur tungt och ansträngande det än må vara.

Känns det som att det skulle kunna underlätta en del i er sorg om ni bara fick hjälp utifrån med just den här delen av lasset? Då kan vi finnas här för er. Våra erfarna medarbetare vet alla vad som behöver göras och vad som krävs av dem för att vara behjälpliga i stunder likt dessa. För er trygghet och bästa service lägger vi givetvis också en stor vikt vid våra kundrelationer liksom oavbrutet respektfulla bemötanden.

Vår hjälp vid tömningen av ert dödsbo i Sollentuna inkluderar alla moment som krävs för att förbereda hemmet för dess nästa boende, mer exakt hur omfattande hjälpen ska vara bestämmer ni. Vi kan hjälpa er med er packning och transporterar bort allt skräp eller sådant som ni inte önskar behålla. Behöver ni extrautrymme vart ni kan placera möbler eller saker med exempelvis affektionsvärde så har vi magasineringsmöjligheter att erbjuda och vi kan också erbjuda återvinning genom vår alldeles egna second hand. Givetvis så kommer ni konstant ges full insyn i projektet liksom full garanti.

Hör av er till oss så tar vi hand om ert sterbhus i Sollentuna.

Mer tjänster i Sollentuna.Övriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster